خوبه دیگه دیووانه چو دیووانه ببیند خوشش آید (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خوبه دیگه دیووانه چو دیووانه ببیند خوشش آید (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچ کس بعد از 06 ماه ساز زدن به اندازه ی استودیو حرفه ای نمیشه ! خیالت تخت !
الان " خر بیار و با قالی بار کن " چه اشکالی داره !؟ توی تکنیک نوازندگی مشکل داره یا وزن عروضی شعر !؟
ساز زدن شهرام شب پره رو با کی مقایسه کردی !؟ با حسین علی زاده !؟ (sm77)
چه شباهتی بین " گیتار بیس " و " تار " وجود داره که مقایسه می کنی !؟ (sm54)
چه شباهتی بین " گیتار بیس " و " کمانچه " وجود داره !؟ (sm132)
شهرام شب پره اگه بگه " خر بیار و با قالی بار کن " کار بدی کرده ! ولی علی رضا قربانی که " رانت " تلویزیون می خوره برای تیتراژ خوانی کار فاخز انجام داده !!! (sm25)
والا اگه همینم بدن.. میگن برین خونتون(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد پاشو برو آهنگ ترامادول شاهین رو گوش کن ! (sm2)
بعدشم دوتا بنداز بالا که نشه بشی (sm2) به جای معتمدی و ناظری پاشی بیای وسط آهنگ واویلا لیلی رو بزاری و قر بدی (sm2)(sm30)
البته دختر آبادانی سندی هم قشنگه خوبه واسه رقص ! (sm2)(sm51)
تق... تق
اراذل،بريد خونه هاتون(sm2)
لایق جایزه اسکار تشریف داره کلا از همه نظرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی میگی این همه سال داره ساز میزنه باید با یکی هم سن و سال خودش مقایسه اش کنم
هیچ شباهتی با هم ندارن نباید هم داشته باشن تار و کمانچه کجا و گیتار بیس کجا
آلبوم حریق خزان قربانی به تنهایی برابری میکنه با کل سابقه هنری شبپره
اقا شماها كاري،كلاسي،درسي،چيزي نداريد همش اينجا در حاله شر گويي هستيد؟(sm2)
(sm2)
خسته شدیم دیگه هیچ خبری نیست افتادیم به جون همدیگه (sm120)
ها یه نیم ثانیه اومد تا دیدم رفت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا پاکیدی خو؟! پ. خ کن برام پلووووویییز(sm10)(sm120)
میام حالا... انشالله تابستون (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدای پچ پچ غم … خواب من به هم خورده است
دو ساعت است که اعصاب من به هم خورده است
صدای پچ پچ غم … هیس ! هیس ! ساکت باش
سکوت ، در دل بیتاب من به هم خورده است
تو قاب عکس مرا دیده ای ، نمیدانی
نشاط چهره ی در قاب من به هم خورده است
غم تو را نسرودم و گر نه میدیدی
که وزن ، در غزل ناب من به هم خورده است
هجای چشم تو را وزن ها نمی فهمند
دو ساعت است که اعصاب من به هم خورده است ... (sm27)
زنده نام بانو نجمه زارع
ریده موزن دیوث تازه میگه هنو تو جریان مجوزه آلبومش ..
این ماه هم که آلبوم صفوی هم هه ..
ماه بعد هم موقع امتحان و کنکور ..
بعدشم که رمضون ..
به احتمال زیاد بره مرداد اونورا ..
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] خير، يك ترك ديگه هم داريم اما ديوونه نيست
جواد رضویان ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دیگه داشتم یه چی رو تست می کردم (sm120)
(sm50)
چه رنگی رنگی هم بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ميلاد ديوث رفتي خوابيدي
چته؟! (sm98)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو نه اون يكي ميلاد ديوث(sm59)
یه جوری حرف میزنی انگار اینم اسمش میلاده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب وقتي جواب ميده حتما اسمش ميلاده ديگه(sm2)
نيست يعني؟
خب خدارو شکر اون یکی رو ندیدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اینکه زیبایی ولی تلخی
اما یه تلخی مثل نسکافه
هر وقت هستی با خودم می گم
حتمن خدا این دور و اطرافه....
(sm50)
نه این جانشین میلاده اسمش پوریه (sm2)نقل قول:
عه راست ميگي حواسم نبود
صابرکم کجایی دقیقا کجایی ؟!
اشترم کجایی دقیقا کجایی ؟!
(sm50)
چه خبرا از دوست دختراي مردم؟(sm2)
نقل قول:
نقل قول:
(sm2)(sm2)نقل قول:
خیلی نامردی (sm74) منم موخوام خو (sm74)(sm2)نقل قول:
امروز بعد از یه ماه رفتم تو حموم وای چقدر بدنم نرم شده (sm2)(sm30)نقل قول:
ديوث باكتري يعني يه ماه حموم نرفته بودي؟
چه زودم باور میکنه ! شوخی مکنم باو (sm2).....هفته ای 2 بار میرم (sm70)نقل قول:
ديوث باكتري يعني ٣-٤ روز يه بار ميري حموم؟
نقل قول:
(sm2) ديوث باکتری (sm2)نقل قول:
نقل قول:
خب این همه سال ساز می زنه با کی مقایسه اش می کنی !؟ حسین علی زاده !؟ هم سن و سال خودش کیه !؟
حسین علی زاده کار دیگه ای می کنه ! شهرام شب پره کار دیگه ! مثله این می مونه قصابی و ماشین فروشی رو با هم مقایسه کنی !
جایزه اسکار برای فیلم هستش نه موسیقی ! وسط بحث جدی با تحقیر کردن کاری پیش نمی ره !
اگه آلبوم حریق خزان برابری کنه با کل سابقه ی شهرام شب پره صحبت ما همین جا تموم میشه !
موقعی که این قدر قاطع صحبت می کنی دیگه جایی برای تجدید نظر نمی مونه !
ديوث باکتری آب هست ولی کم هست شعور داشته باش (sm2) ديوث باکتری (sm2)نقل قول:
فعلا هوا سرده هوا گرم بشه یه روز درمیان میرم حمام .... شایدم هرروز (sm51)نقل قول:
بعدشم 4 روز نیست کلا 3 روزه البته بعضی وقتا هم حوصله داشته باشم 2 روز یه بار میرم 10 مین یه آبی به بدن میزنم سر ظهر (sm120)
توو خش خشِ برگای پاییزینقل قول:
راه رفتنت شبیه آوازه
ترانه مو دستِ تو می نویسه
آهنگمو رقصِ تو می سازه...
(sm50)
چی کمه ؟ آب کمه ؟ یا حموم رفتن من ؟ (sm2)نقل قول:
شعر به چه دردم میخوره عسک میخوام (sm2)نقل قول: