تو کلا گیراییت پایینه ها (sm2) 10 دیقه دیگه میای میگی فهمیدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو کلا گیراییت پایینه ها (sm2) 10 دیقه دیگه میای میگی فهمیدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی که میگی آب هست ولی کم هست یعنی منظورت آبه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی وقتی که میگی دیوث باکتری یعنی منظورت حموم رفتنه ؟ کدوم ؟ (sm98)
يه روز درميان؟
تو چرا بعضي وقتا سوييچ ميشي كتابي حرف ميزني(sm2)(sm2)
ولي دركل ديوث باكتري هستي ماست ماليش نكن(sm2)
من يه بار صبح كه بلند ميشم دوش ميگيرم تو باشگاه بعده تمرين هم باز يه دوشه ديگه اخره شبم باز يه دوشه ديگه
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک روز در میان میشه کتابینقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
...(sm98)
دیوث 3 روز یه بار کجاش باکتری میشه تو فصل سرد ؟! (sm70)نقل قول:
البته منظورم از 3 روز یعنی دیگه روز سوم رفتم تو حموم (sm128)
یعنی امروز رفتم فردا نمیرم پسفردا هم نمیرم پسین فردا میرم (sm120)
سرد و گرم يعني چي مگه خرسي
ادم وقتي فعاليت ميكنه عرق ميكنه بايد بره حموم
مگه اينكه فعاليت نكني عينه بز بخوابي فقط(sm2)
صبح خوبه آدم بره حموم ...بعد از باشگاه هم لازمه بدن عرق میکنه ....اما دیگه شب فک نکنم لازم باشه مگه هوا گرم باشه آدم داغ کنهنقل قول:
تو زمستون که اصن عرق نمیکنم به هیچ وجه ! اما توبهار چرا ...تو بهارم که بیشتر میرمنقل قول:
عجب غلطی کردیما ...... (sm2)
موکل کار داشتی با وکیلت که من باشم
تو پاییز و زمستون و ماه فروردین 2 روز نمیرم روز سوم میرم
ماه اردیبهشت یه روز درمیان ! ماه خرداد و تیر و مرداد هر روز سر ظهر (sm120)
این دیگه برنامه حموم رفتن من بود ! دیگه بیخیال شو ! (sm2)
مدير برنامه اين ديوث باكتري چي ميگه واس خودش
کلا 3 روزی یه بار میره میزنه و میاد (sm120)
ديوث باكتري تو حموم چيكارا ميكني حالا(sm51)
اون مهم نیست آفریدگار زدش دست خودش نیست بکن بهش در راه کمک به آوارگان سوری (sm120)
یعنی نفهمیدی ؟ (sm138)نقل قول:
وای دیوانه شدم بس کنید دیگه (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ديوانه يعني همون ديوونه؟(sm2)
(sm81)
يه شعره افغاني هست ميگه واي كه ديوانه شدم مروي بي سر و سامانه شدم مروي (sm2)
خب اين مدير برناممون رفت منم برم تو هم برو حموم ديوث باكتري باي(sm2)
وای یه جریانی هست اگه بگم از خنده روده بر میشین همه تون ولی زیاد اذیتم کردی امشب نمیگم (sm2)
دیوونه کیه عاقل کیه جونور کامل کیه
فردا شب که میری حموم قشنگ سفید کن تا بیام (sm2)(sm51)نقل قول:
شب بخیر
چوني تو خودت سوژه پستويي من سفيد كنم؟(sm2)
با ميلاد يك گنگ بنگي روت اجرا كنيم بتركي(sm2)
شعر بخون شعر خوبه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
9 کاربر 5 تاشون مخفی ان (sm70)
یه مسلمونی اگه این وقت شب لطف کنه لینک دکلمه ی "پر بریز ای هد هد هادی" "یاغی تبار" رو بده ممنون میشم...
آدم هر چقد میخونه سیر نمیشه :-(نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم اگه خودش دکلمه کرده یکی لطف کنه بده...نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
(sm50)نقل قول:
دمت گرم (sm50)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بالاییه رو دکلمه نکرده؟!
(sm127)نقل قول:
چرا ...تصویریه فقط...زدم آپ شه
قربون مرامت (sm127)(sm50)نقل قول:
(sm10)(sm127)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)