عشقی ممنون (sm127)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
عشقی ممنون (sm127)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
عزیزی خواهش(sm127)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
.
.
.
مرا جانی، که میدارم تو را دوست
عجب نبوَد که جان را دوست دارم
مرا تا کار با زلف تو باشد
پریشانتر ز زلف توست کارم....
.
.
.
(sm27)
الی اومدی تیتر بزن آهنگ دیگه هم هه شهرزاد ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)قیافه رو یه تیکه عن
(sm74)دنریس رو شلاق میزدن
با تبصره شهرداری دفنت میکنن (sm2) خلاصه ناهار با من(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راهست ..(sm120)
(sm70)راه است ... سه نقطه بزار واسه این سه نقطه ارزش قائل شو ... کلی مفهوم و حرف پشت این سه نقطس ... نهادینه کردمش تو فروم ...(sm120)
در حال حاضر 18 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (9 کاربران و 9 مهمان ها)
چرا تعداد مهمانان عزیز کم شده ؟ یه دو سه روزه
(sm202)آره عجیبه
اینجا کی رشتش تربیت بدنی بود؟! (sm98)
تف تو روحت (sm50)
این تو دلم مونده بود نتونستم به استاد بگم یکی زحمت بکشه گردن بگیره (sm10)
ديوث عقده ای 5 دیقه دیر رفتم سر کلاس میگه حذف... مرتیکه شیونی هی میخوام حرف بزنم میگم حالم خوش نبود داشتم بالا میاوردم میگه حذفی برو بیرون... عقده ایه بدبخت (sm27)
اتفاقاً جمعه صبح با فـــــری گیت رفتم فیس ( آخه ما پیرمردا هنوز فیس میریم ) بعد اومدم اینجا گفتم وقت دارم یه تاپیک در مورد خداحافظی کوبی زنم . شروع کردم به نوشتن ینی نوشتما . عجب متنی نوشتم . ارسال زدم ارور داد کاپی هم نکرده بودم متنو همش به فنا رفت (sm74) رفرش دادم رفت رو آدرس 4نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا که صحبت فیس شد یادم اومد یه صحنه ی جالب رو در صبح آدینه (sm120) داشتم فید ها رو نگاه میکردم یه بنده خدایی لایک کرده بود یه در و دافی رو (sm2) حالا کامنتاش جالب بود (sm2)پیرمرده شیرین 70 سال رو داشت کامنت زده بود : حالا شد به به . چقد بهت گفتم بخواب عکس بگیر قربون اندامت (sm2)(sm2)
چی شد این حمید عسکری ؟ (sm2)
جا داره بگم مهران عباسی ریده (sm2)
کووووووووووووووووون توووووووو
حالمو بهتر می کنه
دردامو کمتر میکنه
عشقم (sm2)
(sm2) حمید بکش بیرون از شادمهر
ترک دیوونه وار چیه اخه
ترک اسرار
(sm118)
یاد نیما بخیر
ترک رابطه شادمهر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا یه عده هستن میخوان بگن ما چون سنتی گوش میکنیم خیلی فهم موزیک مون بالاست ، حالا بیا چند روز توضیح بده سبک با سبک فرق میکنه هرکی تو ژانر خودش علاقه مندان خودشو داره، اگه تونستی بهشون ثابت کن ،نمیتونی چون خودشونو میزنن به اون راه (sm70)، من خودم همین آلبوم حریق خزان علیرضا قربانی رو خیلی خیلی دوست دارم همینطورم خیلی سبک های دیگه مثل شهرام شب پره و ..... کلا بزرگترین اشتباه ما اینه که میگیم اگه یکی خوبه یکی دیگه حتما بده ، حتما باید از یکی بدمون بیاد که بگیم خیلی قدرت تشخیص تو موسیقی داریم (sm25)
از فراقت دیده ام خونین مکن ... (sm50)
(sm54)چقد زود
البته برای ایفون 7 میخواد ایراداتشو برطرف کنه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لایسنس eset 9 بدین
(sm54)ماهیچه پشت ساق پا نیکول !
(sm209)بهرام میگوید: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر گلم : سال نوی شما هم مبارک – مگه میشه انتخابت بد باشه ، باعث سرافرازی موسیقی هستی امیر گلم
تا سال 2020 معتبره حالشو ببر ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Rua2-25vx-nw4s-m26r-3f2v
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارواح خاک عمتنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قضیه ی آهنگ جدید شهرزاد چیه؟؟؟
باو این کسشر ها چیه زود آلبوم رو بده (sm25)
(sm3)البوم عسکری
قضیه نداره همه میدونستیم یه اهنگ دیگه ام هسنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172) امیر بی گزند میره بعد ماه رمضون
18 خرداد (sm178)
شعرای آلبوم عسکری ماقبل مقوا و تینیجری هستش (sm2)
ملودی دیوونه وار
ملودی رابطه شادمهر
(sm2)
(sm2)چند ساله همش از روزای اول عکس میذاره خب میریم برای البوم جدید با انرژی فوق العاده و همراهی دوستای خوبم بعد میاد ریده ! (sm30)