یه بار حرف درست زدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یه بار حرف درست زدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول منشی بی گزند شما بفرما بگو ببینم اگه چاوشی بیاد اینجا یوزر بزنه پست بده تو چکار مکنی ؟! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]موسيقى محدود نيست و فضاهاى متفاوتى دارد ! اين نوع موزيك سبكِ سينماتيك است كه با صداىِ آمبيانس همراه است . و موزيك يعنى سليقه ... بعضى ها دوست دارند و بعضى ها دوست ندارند ... كاملاً امريست طبيعى
- (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]صداى آمبيانس ، يعنى صداى طبيعى و واقعى كه در محيط هست و ما آن را ميشنويم . و استفاده آن در موزيك از ديدگاه من جذاب است . خيليها دوست دارند اين نوع موزيك رو و بعضى ها نمى پسندند
(sm2)
کیفیت ریدمان هم آمبیسته ؟ (sm2)
اون موقع که شما به لواشک می گفتی لحاف تشک من تو فیسبوک با موزن جان چت می کردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان من تو اگه چت میکردی الان اعتماد به نفست میرفت رو 1000 (sm2)
cubase 7.0.8 کسی کرکش رو داره؟ (sm81)
امیر آموزش فتو رو میدی ؟ (sm74)
یه لحظه دیدم فک کردم گفتی کوسکش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]