قوی ترین استدلال ها هم نمیتونه نظر یک احمق رو برگردونه، رو مسائل دیگه متمرکز بشید، مثلا مشت یا کف گرگی
نمایش نسخه قابل چاپ
قوی ترین استدلال ها هم نمیتونه نظر یک احمق رو برگردونه، رو مسائل دیگه متمرکز بشید، مثلا مشت یا کف گرگی
خب نکتش همینجاست که اون فرصته اومد و رفت و تموم شد رفت پی کارش ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا خیرت بده ، من اگه حوصله داشتم توی لاین سرچ بزنم که اینجا پیدام نمیشد
ای بابا ای بابا ... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر پیمان را نبودش میلی ، چرا لاین دختر همسایه را لایک بزد خیلی
الان کارمندای عزا رفتن صداوسیما شیفت رو تحویل گرفتن ...
تازه از سرزمین تو شالیزار اومدم .دوباره ساعت 5 باید بریم
یه خدا قوت بگین یکم انرجی بگیرم
به نظر میومد میخوای بری فرودگاه جده بخوابی داری حلالیت میطلبی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته نباشی داداش ، واقعا خسته نباشی ، کار بسیار سختی هستش خدا قوت مرد (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tttt [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه کجایی مگه دادا؟
نع خوبه که عادم همیشه دوستاشو یاد کنه و بگه که بیادشونو ، زنده پرستی بکنه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرده پرستیو که همه از حفظن ...
زنه میره دکتر میگه میخوام تنگش کنی
دکتر میگه دامنتو بزن بالا
اوه اوه اینکه غاره . غاره. غاره
زنه میگه چرا سه بار گفتی؟؟؟
دکتر میگه به روح پدرم من یه بار گفتم!!!
صدا میپیچه!!!
ﻓﮑﺮ ﮐﻨﻢ ما ﻧﻘﺶ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﺁﻗﺎﯼ ﺭﺟﺒﯽ ﺭﻭ ﺑﺎﺯﯼ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ
ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽمون ﻫﺮ ﮐﯽ ﻣﯿﺎﺩ ﻓﻘﻂ ﺍﺯﻣﻮﻥ ﺗﺸﮑﺮ ﻣﯿﮑﻨﻪ ...!!