نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره گفتم به شرط اینکه تنیمات بایوس رو درس کرده باشی رو uefi باشه ..
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره گفتم به شرط اینکه تنیمات بایوس رو درس کرده باشی رو uefi باشه ..
سعی کنین یاد بگیرین دو ماه دیگه رد استون میاد ویندوز از این رو به اون رو میشه شما مث انگشت به دهاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز گیجم کردی یعنی چی خب موقه نصب وین رو uefiمیذارم دیگه اینکه گفتن نداره کلا میشه دو تا کارنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کانورت gpt بلافاصله نصب وین uefi
A2es-x72n-5e47-n5e3-9nks
بابا اصلا ربطی به gpt ندارهنقل قول:
الکی خودتو درگیر کردی
بعدشم redstone تا بیاد خودش کلی ایراد داره
نقل قول:
درد الان برا ت ساده شد آره کیونمو پاره کرردی ..
(sm19)خیلی دوست دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm172)
این تا 2020 کار میده الی ..
rua2-25vx-nw4s-m26r-3f2v
ورژن 9 ..
در منبع خبر و خود وب سایت مایکروسافت در مورد الزامی بودن نصب ویندوز در حالت uefi چیزی گفته نشده هرچند بسیاری از قابلیت های tpm 2.0 به uefi متکی هستند و میشه چنین تفسیر کرد اما اشاره مستقیمی نشده.
بکش بیرون الیاس
بابا uefi خیلی بهتره ..
اینو حتما تو ویندوزتون فعال کنین سرعت بوت وحشتناک میره بالا ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شماها هنوز نمی دونین uefi اصلا چی هست کارش چیه
حالا ماکروسافت گفته برا اپدیت جدید uefi boot لازمه که اونم باید روی مادربر باشه که اکثر مادربرد های جدید دارن
حالا اگه این وسط یکی نداشته باشه اتوماتیک خودش غیر فعال میشه و نصب میکنه ویندوز رو
یه جوری به این اپدیت های ماکروسافت اهمیت میدین انگاری الان پروژتون کمبود جدیدترین تکنولوژی ماکروسافت رو داره فقط منتظر اپدیت ویندوزین تا کارتون راه بیوفته
کار مفید شما کلا باز کردن این انجمن پخش چهار تا البومه که با ویندوز xp هم میشه اینکارارو کرد
برید درست استفاده کردنو یاد بگیرید
نه اینکه زرت و زرت اپدیت میاد بپرید نصب کنید
دیوس من به اوناس چیکا دارم آموزش uefi بش دادم ..
(sm2)دیگه الی میدونه و ارتقاء جهانش ..
هيچ نيازى نيست كه نابغه باشيد تا به موفقیت برسید، به مسير موفقيت فكر كنيد و نه به نتيجۀ آن.
«هر روز بياموزيد، تاكيد مي كنيم هر روز بياموزيد». سرتان به كار خودتان باشد و از هر كارى كه در جهت رسيدن به اهدافتان نيست همين حالا دست بكشيد.
ياد بگيريد كه چطور با سر، زمين بخوريد، شكست بخوريد، بِبازيد اما صحنه را ترك نكنيد.
عکسی از نشست خبری عوامل فیلم فروشنده. گویا علامت جنبش Pro-Choice روی دست ترانه علی دوستی تتو شده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm155)
من با بهتر بودنش کار ندارم میخوام اپ جدید اومد بشه نصب کنم
(sm50)
ولم کن، بازی دنیارو حفظم
رفاقت های آدم هارو حفظم
میون ما دو تا پاییز حق داشت
هجوم باد و سوز تیز حق داشت
(sm50)
یه چیزی تو نگاهت بود نمیشد رو بگردونم
یکی از ما زبونم لال...
چی میگی تو ، اونی که پارسال گفتی که همش سینگل ریلیز شد از رادیو ؛ خبر این آلبوم جدیدشو تازه دوشب پیش تو تلگرام بهم گفت تازه شروع کردم به تهیه آلبوم جدید (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوام یه تاپیک بزنم اخبار لحظه به لحظه شادمهر (sm120) هر روز صبح راس ساعت 8 میزنم : همین الان دشوری (sm2)
امیر تاپیک داره از دست میره (sm25) نگاه کردم نزدیک 30 صفحه اسپم شده (sm25) باید اقدام جهادی صورت بگیره (sm120)
به هر حال آلبوم بود (sm2)ایمان بیار به حدسیات من (sm2) ببین بر سر تاپیک شادمهر چی اومد الان همه عین بز نشستن منتظرن (sm2) پس ایمان بیار تا به سرنوشت آنها دچار نشوی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت نقل قول گرفتنت تو حلقم،رکورد زدی (sm2)خوبه اصن ازین به بعد بهت بگیم ایمان ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رو هوا نقل میزنم (sm2)خلاصه عبرت بگیر از سرنوشت آنها (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر فکر میکنه هر یه سینگلش چقدر زحمت داره ، یکم از سالار عقیلی و رضا یزدانی یاد بگیره هفته ای یه آلبوم 14 ترکی میدن (sm2)نقل قول:
موندم چرا باید اینهمه برای ویدئو وقت گذاشته بشه خرج بشه ! آخه آهنگشم یه چی تو مایه های حالم عوض میشه (sm25) فردا شب نیاد میره برای جولاینقل قول:
چقدر *** میگه (sm2)
shift + Delete
(sm2)
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی شادمهر بگه : آقا من تصادف کردم دارم میمیرم دعا کنین
فرداش : آهنگ جدید تصادف کردم ، آهنگ جدید دارم میمیرم ، آهنگ جدید دعا کنین و از همه مهمتر آهنگ جدید آقا از شادمهر بزودی (sm2)
کاریش نمیشه کرد،
افتاده اتفاق (sm50)
خشگِلِمنِه از آلبوم چه خبر بابا جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هفته ی دیگه ؟
آرهنقل قول:
تجربه کن به لیست کامینگ سون شادمهر اضافه شد (sm30)(sm2) آی خدا (sm2)
واقعاً اینا چقد کسخلن (sm2)
تا دو هفته ی دیگه تجربه کن (sm30)