البومای اون انترو همه رو ایتونز زده (sm3)
نمایش نسخه قابل چاپ
البومای اون انترو همه رو ایتونز زده (sm3)
تو باس قبول نکنی حیف پولنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)چرا 3gp
قضیه رو از اول بگو بفهمم کی ریده کی چیکار کرده چطوری به تو رسونده و ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که دان زدم mp4 اومد
جلل الخالق
اشترم لینکو کپی میکنم ام پی فوره ولی وقتی روش کلیک میکنم تری جی میاد !
(sm77)50 دلار پول دادی اسکلی تو
کش رفته(sm2)
بابا اعجوبه ایه
(sm120)سجاد فنلاندی سعی شهروند فنلاند بشی به همه جا ی دنیا میتونی بدون ویزا سفر کنی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اها من منظورتو نگرفتم
(sm55)مال من فقط یه ورژن پایین تره یعنی همه اپدیت میکنن ! گرچه فک کنم بخاطر موزیلاست تو کروم امتحان کن موزیلا چن روز پیش اپ شد
تاپیکو کدوم گوری بردی میخوام تست کنم
ای دی ام اپ کردم
کرومم الان اپ شد
من آپدیت کردم نشد
از موزیلام نیست
با راست کلیک دان می کنی درسته ها
اما کلیک میکنی(sm178)
من که راست کلیک میکنم اصلا نمیاد همون ادرس مرورگر چن کیلو بایته ظاهر میشه
اشترم یه ادرس بده مث هاست برن توش خودشون بگیرن
اول یکمشو سلکت کن بعد راست کلیکنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
برگزیدگان جایزه ققنوس معرفی شدند
از محسن چاوشی تا علیرضا قزوه؛ همه جایزه گرفتند
مراسم اختتامیه جایزه ققنوس شب گذشته با معرفی برگزیدگان در تالار وحدت برگزار شد.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)کلیپ جدید ساختن یا همون کار گرافیکیه ؟
داری لقمه رو میپیچونی یه لینک بده از هاست برن بگیرن
نمیبینی که دارم پیر میشم...
با سیگارو خیابون سیر میشم...
که دنیام شده قد چندتا کوچه...
که دستام بی تو خیلی وقته پوچه...
صدای سرفه هام تلخه مثل اخم توی عکسام...
چه گودی زیر چشمامه به عمق چاله دنیام...
خبر دارم از احوال شلوغت از اون معصومیت های دروغت
که همراهات شدن آهن پرستا شدی بازیچه خوش رنگ دستا
تموم دنیا مال تو خوب و بدش روزای آخرمو با عشق خوشم
واسه انگشتای سردم روی ساز نسخه دارومو آتیش میکشم
نمیبینی که دارم پیر میشم (sm50)
محسن چاوشی برگزیده جایزه ققنوس
خواجه پلی ..
(sm2)بهتره پلی نکنی تو ذوقت میخوره
کلاغ ..
(sm2) فعلا رسیدم ترک 2 و هیچی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم
این خواجه میخواست با پارو رقابت کنه؟(sm30)
اگه کارشناسا به خواجه رای ندادن هر چی خواستید بگید
نماهنگ «اینجا شهر من نیست» اثری از گروه «پالت» و با همصدایی «گیزبرت نیپهاوزن»، خواننده آلمانی، پخش شد. با اتمام آن، یک جوان قد بلند با لباس سرباز و مسلسلی که در دست داشت وارد صحنه شد و اسلحه خود را روی یک صندلی چوبی قرار داد. سپس در حالی که مشغول نوشیدن آب از قمقمه خود بود، استیج به بالا حرکت کرد و اعضای گروه پالت قطعه اینجا شهر من نیست را به صورت زنده خواندند. تا پایان هم آن سرباز بالای استیج ایستاده بود. ورود ویژه آنها انرژی حضار را بیشتر کرد و پرفورمنس دیدنی آنها بر جذابیت این بخش افزود. سپس «فریدون شهبازیان» و «علی معلم» جایزه این قسمت را به «احسان رسول اف»، تهیه کننده آلبوم «آقای بنفش» اهدا کردند. از «سیاوش نقش بندی» کارگردان نماهنگ هم قدردانی شد.(sm2)
نماهنگ «کلاغ رو سیاه» با صدای «محسن چاوشی» به کارگردانی «حامد ملاعلی» که توسط موسسه رسانه ای «اوج» تهیه شده بود به عنوان بهترین اثر در بخش دینی و معنوی انتخاب شد
(sm120)این کدوم باشه
این کارو بکن دیگه اخر رو کردن دستشونه..بعید بدونم هیچی نداشت اخه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارشناسا همونایین که پارسال تاوان رو به عنوان بهترین قطعه سال انتخاب کردن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)بدبخت شدیم این سازمان اوج با حداد عادل و سعید جلیلی میپلکه (sm30)به محسن گفتم فیت حداد عادل بخودش گرفته
(sm2)
(sm2)