(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
(sm2)شیفت دیلت
واسه سنین 13 تا 15 خوبه
مثل اینه که یه ترانه ی خیلی طولانی رو تیکه تیکه کردن شده آلبوم (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر آنچه باید در مورد فصل 6 سریال GOT بدانید ... قسمت اول
«این متن حاوی اسپویلر یا به عبارتی بیان بخش هایی از داستان فیلم میباشد،لذا درصورتی که لو رفتن داستان،جذابیت فیلم را برای شما کم میکند از خواندن این متن خود داری نمایید.»
بی اختیار رفتم در قبرستان. دم در پاسبان آنجا خودش را در شنل سورمه ای پیچیده بود. خاموشی شگرفی در آنجا فرمانروایی داشت. من آهسته قدم میزدم. به سنگ قبرها، صلیب هایی که بالای آنها گذاشته بودند، گلهای مصنوعی، گلدانها و سبزه ها را که کنار یا روی گورها بود خیره نگاه میکردم. اسم برخی از مُرده ها را میخواندم. افسوس میخوردم، که چرا بجای آنها نیستم. با خودم فکر میکردم: اینها چقدر خوشبخت بوده اند!... به مُرده هایی که تن آنها زیر خاک از هم پاشیده شده بود رشک میبردم. هیچوقت یک احساس حسادتی به این اندازه در من پیدا نشده بود و به نظرم می آمد مرگ یک خوشبختی و یک نعمتی است که به آسانی به کسی نمیدهند
#صادق_هدایت
#زنده_به_گور
والا به خودا... (sm50)
(sm118)
رسول تو حزب بادی.همیشه.کلا.سعی کن یا اینطرف باشی یا اونطور.یا کافر کافر یا مسلمون مسلمون(sm174)
همش معتصبانه دفاع میکنی از تراکها حالا میگی کسشر و ریدن ها باید تموم شه.همش به حرفای بقیه گوش میدی که چی میگن بعد میری طرف اونا.
من خودم از بیشتر تراکا خوشم میاد و حال میکنم.خب عامه پسند هستن.با بد و خوبش کار ندارم.ولی اینطو نیستم
عجیجم مشکل من شعرای آلبومه که به سلیقه ی من نمیخوره وگرنه تنظیم هاش خوبه سبک پاپ همینه دیگه ! شعراش خیلی سطحیه گفتم انگار یه ترانه ی طولانی رو تیکه تیکه کرده باشی همش مثل همهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از تنهایی گریه مکن ... (sm81)
اها.در کل وسط نباش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم سالار عقیلی خیلی خوبه ... (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم یه اشتباهی شدا.منظور پاچینو آهنگای شهرزاد بود.فک کنم رسول تو فکر کردی داره حمید عسکری رو میگه نه؟نقل قول:
وسط نی که (sm120) اتفاقا زیادی به یه طرف متمایله (sm120)نقل قول:
کدوم قطعه البوم عسگری هیت هستش ؟
چو کشتی شکسته ای که غرق میشود
به حال خویش ناخدا مرا رها مکن ... (sm50)
دیوونه وار بیشتر از رابطه شادمهر شبیه یکی از آهنگای شهاب اکبریه هم ملودی هم تنظیم (sm120)
در کل این آلبوم هم ریدنی دیگر بود
خرداد 95 ، رضا یزدانی (sm59)
یغما هم هست
شهاب اکبری - میرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملودیای خودش باشه اینم ریدنی دیگر خواهد بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هفته ی دلتنگی و آوانگارد مال آلبومش تشریف دارن احتمالا 3 یا 4 تا ملودی از خودش باشه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از آوانگارد خوشم میاد بد نبود.دیگه چه خبرایی داری؟بقیه ملودیها و اشعار از کیان؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون اعضای گروهش اکثر کاراش رو تنظیم کردن - بهروز پایگان و میلاد عدل و شهروز بردوده و محمد خرمی نژاد و آرش زمانیان - ترانه هاشم که علیرضا باران و مهدی ایوبی و حسن علیشیری و اندیشه و علی کمارجی نژاد و یه دونه هم از یغما باید تو باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این روزا هم تو آلبومش هست
(sm120)
(sm74)
مرسی(sm10)نقل قول:
به نظرم کارای با تمپو بالاترش قشنگترن.کارای آرومش انگار اصلا ملودی ندارن.همچنین امیدوارم اندیشه فولادوند خاطرات مبهم رو ببینیم نه اندیشه سلول شخصی.(کف افکارمو موکت کردم(sm25))
(sm74) این پانته آ مجری منوتو رو کی حامله کرد
(sm224)
پس کی این حیوان دوپا رو اعدام می کنن
(sm77)(sm2)ادم میمونه بخنده یا گریه کنه
یعنی اینا اینقد ذلیل شدن اونو به این ربط دادن گوز و شقیقه
(sm77)(sm25)
بی شرفا ببین چی رو به چی ربط دادننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخه بی شرف هیچ ندار اخه حیوان دوپا از یه بچه شش ساله چی می خواستی از یه طفل معصوم چی می خواستی
حتی نمی تونم تصور کنم اون طفل معصوم چیا کشیده چه رنج هایی کشیده چند روزی که حالم خوب نیست (sm81)
واقعا میگن کسی که قلم دستش میگیره باید شرف داشته باشه این بی ناموسا اینو ربطش دادن به وزارت ای تی راجبه اون مردی که چن سال پیش نمیدونم قم بود کجا بود چشمای زنشو دراورد با چاقو گفتن چرا اینکارو کردی گفت همه میگفتن زنت چه چشمای خوشگلی داره ! یا ماجرای اون همه پسر بچه تو شهریار که کشتن و دهها مورد دیگه تلگرام کجا بود اینترنت کجا بود
(sm50)یکی هم تو نی ریز فارس اینجور کردن اونم میدونی ؟ گوشوارشو از گوشش کشیده 255 هزار تومن فروخته کشته تو بیابون دفن کرد اسم اونم ستایش بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی این جنایاتی که این نظام عسلامی کرده قابل شمار نیست سیاست کثیف ترین چیزه حتی اسمش هم چندش اوره اینا می خوان از اب گل الود ماهی بگیرن تف به شرفشوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)اورین خطوط فکری داره نزدیک میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]