خودم کفنت میکنم (sm173)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خودم کفنت میکنم (sm173)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مملکتی که رئیس جمهورش همش دروغ میگه وضعیت اقتصادی افتضاحه جوونا بیکارن دیگه مرگ و میر جوونا چیز عجیبی نیست
همه جا وضعیت اینطوریه . الان ما داریم مثلاً کار میکنیم . والا ببندیم بهتره . ورشکسته ی کامل ! ینی موندیم هاج و واج که چیکار کنیم ! فقط میام میریم همین ! هر سال ضرر پشت ضرر ! کار به جایی رسیده که قند و چایی هم نباید بخوریم! همه جا همیجوره فقط حفظ ظاهره ! بعد جناب حسن چاخان میاد تف میده که آی اوضاع اینجوری همه تحریمها برداشته شده !!!
آخرین حرفهای اولادی پیش از فوت
یک شاهد عینی، از کادر بیمارستان شهدای تجریش به خبرنگار ما گفت که اولادی در ساعت 13:30 امروز با پای خود همراه با یکی از دوستانش به بیمارستان مراجعه کرده است.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به گزارش "ورزش سه"، اولادی که در تیم ملوان بازی میکرد، همراه با سایر اعضای این تیم در سفر اهواز بازیکنان را همراهی کرده بود و در دقیقه 60 بازی زمانی که قرار بود به بازی بیاید به سرمربی تیم محمد احمدزاده اعلام میکند قادر به این کار نیست. جالب اینکه اولادی که به دلیل تنگی نفس و درد قفسه سینه به بیمارستان شهدای تجریش مراجعه کرده، به کادر بیمارستان گفته است: از دیشب در پرواز درد قلبم بیشتر شده اما به هر طریقی دیشب را به صبح رساندم. از یک ساعت پیش درد در سینهام به اندازه غیرقابل تحملی زیاد شد به طوری که قادر به رانندگی نبوده و با تماس با اورژانس خودم را به نزدیکترین بیمارستان یعنی اینجا رساندم.
مهرداد اولادی که بدون برانکارد و با کمک پرسنل بیمارستان از درب اورژانس وارد محوطه شده بود، دیروز از ملوانیها اجازه گرفته بود تا در تهران بماند و مشکل سلامتی خود را رفع کند. او هنگام ورود به اورژانس ناگهان دچار دردی بیشتر میشود و از حال میرود. به نحوی که توسط پرسنل به بخش مراقبتهای ویژه منتقل میشود و پیشروی مشکل به حدی زیادی بوده که متاسفانه پرسنل قادر به احیای قلب وی نشده و او مقارن ساعت 14:56 دقیقه فوت شده است. البته هنوز هیچ گزارش رسمی درباره علت فوت مهرداد اولادی منتشر نشده است.
اون موقه که عنتری نژاد داشت گند میزد با قد قد اعتراض میکردی نه الاننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرت نگو همون موقع هم گفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لجم میگیره یکی میاد واسه ملت چاخان میکنه اونوقت ما باید اینجوری تو فشار باشیم ! تو هزینه ها موندیم بعد این مرتیکه میاد دروغ میگه ! باید تعدیل نیرو کنیم و یه عده بیکار بشن ! هر ماه دارن وعده میدن درست میشه و شرکت های اروپایی دارن میان و ... ولی هیچی به هیچی . من الان روم نمیشه تو چشم دو تا همکار نگاه کنم ! والا خجالت داره که طرف با کیسه قند و فلاسک بیاد سر کار . بعد جلسه میزارن باز سه ساعت تمام وعده میدن آقایون که درست میشه ! آخه کِی ؟ تا کِی فشار ؟ اقا جمع کنیم بریم دیگه راحت شیم . دیگه آبرو برامون نمونده با این کارا
والا من از اوضاع شما خبری ندارم که چرا اینجوره ولی باز دمش گرم مثل زمان اون دیوث نیست شب بخوابیم صبح قیمتا دو برابر شه.بیکاری هم که از زمان اون به یادگار مونده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاخان بودنم مگه چیز جدیدیه؟برادر جمهوری جمهوریه چاخانه.از دم چاخانن حسن و حسین نداره.
بیخود لجت میگیره مگه از ما چیزی گرفته که حالا طلبکاری چرا تحریما برداشته نشدن که شدن حالا بطور کامل نه از کسی طلبکار باش که این وضعیتو بوجود اورده این دولت مسئول کدوم کثافت کاری و کم کاریه که الان ازش جواب بخوای نکنه توام صبا کیک زرد میخوردی شبا اورانیو غنی شده که حالا طلب دارینقل قول:
آره ویران کرد مموتی رفت ولی من لجم میگیره یکی بیاد دروغ بگه همه چی درست شده ! هیچ چیزی تغییر نکرده ! حداقل 2 سال دیگه باید بگذره تا وضعیت یکم تغییر کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یادم نمیاد گفته باشه همه چی درست شده هشت سال فساد و ویرانیو انتظار داری تو دو سال درس کنه ؟ کجای دنیا همچی چیزی ممکنه که اینجا دومیش باشهنقل قول:
چرت نگو . من دارم میگم چرا الکی وعده وعید میده ؟! چرا دروغ میگه همه چی درست شده ؟! گفتم تنها ما نیستیم همه جا همینطورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودش گفت از روز اول اجرای برجام همه تحریمها لغو میشه !! کدوم تحریم لغو شده ؟ اینهمه باج دادن قاقالی لی گرفتن !نقل قول:
اینا رو ولش کنید
خانم منشی چه بی رحمانه زیبایی (sm50)
كاري كه اين ميمون تو هشت سال با مملكت كرد اگه اوباما هم بيارن ايران رييس جمهورش بكنن تو ١٠ سال هم نميتونه جمعش كنه
خدا اولادي هم بيامرزه حيف بود جوونه ورزشكار اينطوري فوت كنه
بیخیال ...
چون میگذرد غمی نیست...
(sm50)
علیرضا قربانی _ مرگ قو ...
(sm50)
یه آهنگ براتون آپ کنم از ایوب قلعه ...... قشنگه ! (sm59)
آهنگساز معروفیه اینجا صداشم خوبه !
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در سه ساعت گذشته بیشترین نام جستجو شده در گوگل از طرف کاربران ایرانی، مهرداد اولادی بوده است. (sm50)
باز زدی تو کار خانوم منشینقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویدئو جزئیات درگذشت مهرداد اولادی ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
آهای سینجول هووووووووو هو آییییییییییییی سینجول هوووووووووووووووآهوهو آی هووووووووووووو
حجت اشرف زاده :
یادم هست یک بار به منزل محسن چاوشی
که رفتم دیدم روی دیوار اتاقش ، پوستر بزرگ استاد شجریان نصب شده بود و این خیلی برای من ارزنده است که همه خوانندگان ایران در همه سبک ها تمام قد به احترام استاد ایستاده اند و آرزوی بهبودی برای ایشان دارند.
ها !?؟!نقل قول:
همیجوری (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی دیروز چقد زیبا جایگزین کردی (sm120) همون رو تبدیل کردی لینک دادی (sm120)
Baby, every time I love you
In and out of my life, in out baby
Tell me, if you really love me
It's in and out of my life, in out baby
So baby, love never felt so good
(sm81)
اره خب.وقتی ماه به ماه پول میریزن تو حلقشون.یه مشت جوون هم که از اول شستشوی مغزی شدن میفرستن
بعد ما اینجا بوق میزنیم
جوگیر و همیشه حاضر در صحنه باسه چیزای کسشر
قابل توجه کیسه کشا(sm3)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حال باید پرسید کمیته انضباطی که به خاطر اعتراض سوشا مکانی به داور چهارم از یک بازی محروم می شود در برخورد با حرکات منشوری بازیکنان استقلال کجاست؟ دقیقا کجاست؟
(sm2)
«کرار» به معنای کسی است که در هنگام جنگ، پی در پی و بسیار حمله کند.[6] این وصف و لقب یکی از القابی است که پیامبر اکرم(صلی الله علیه وآله) به امام علی(علیه السلام) داده است
مردى از امام جواد(علیه السلام) درخواست نصیحت کرد. حضرت فرمود: مى پذیرى؟ آن مرد گفت: آرى. حضرت فرمود: صبر را بالش خود ساز، فقر را در آغوش بگیر، لذت ها را واگذار، با هوس مخالفت کن، و بدان که هرگز از مراقبت خداوند بیرون نیستى، پس ببین در چه حالى؟.
بعد خودشون مایه دار.و10تا10 زن میگیرن
یک نوجوان 15-16 ساله یک گوشی اندرویدی خرید و «تلگرام» را روی آن نصب کرد و به دریای کانالهای مستهجن افتاد؛ دریایی که حالا به رنگ سرخ درآمده؛ سرخی خونِ «ستایش قریشی.» از ابتدای روی کار آمدن دولت یازدهم، بسیاری از کارشناسان نسبت به بیتوجهی مقامات ارشد دولت درباره مساله اینترنت و کنترل مجاری غیراخلاقی آن هشدار دادند؛ هشدارهایی که البته همگی با پاسخ تند حسن روحانی روبرو شد. البته محتوای غیراخلاقی، تنها مشکل اینترنت نیست؛ بلکه انتشار محتوای ضد دینی و ضد عقاید مذهبی هم یکی دیگر از کارکردهای اصلی فضای مجازی است که زمینه را برای سست شدن باورهای اعتقادی جوانان فراهم میکند و نهایتا نوجوانان و جوانان در اثر محرکهای جنسی در اینترنت و به دلیل عدم توانایی در پاسخگویی صحیح به آن، مرتکب جنایاتی نظیر ماجرای ستایش میشوند.- قطعا وزیر ارتباطات و وزیر اطلاعات در مساله کشته شدن نونهال 6 ساله - آن هم با این صورت فجیع - سهل انگاری کردهاند؛ چرا که وقتی دسترسی به اینترنت آزاد و کانالهای **** و ... را به دلیل استفادههای انتخاباتی آزاد میگذارند و هر کودک نابالغی میتواند به سهولتِ خریدن یک سیم کارت پنج هزار تومانی، به آنها دسترسی داشته باشد، نتیجه قطعا همین تراژدی تلخی است که این روزها شاهد آن هستیم.رجانیوز این مطلب را منتشر کرده است
اقا دلیلش پیدا شد.(sm59)
من تلگرامو تحریم میکنم.مرگ باد بهشون:│(sm25)
حالا این جریان تجاوز و اسید پاشی هم راسته ؟ یا فقط کشته بچه رو ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm169)
اصلا به اون قسمت دقت نکرده بودم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدف طاهریان با بردپیت میخواد بازی کنه ..