(sm155) «تشکر» به اندازه یک کلیک زمان میبرد [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اینم شد امضا (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm155) «تشکر» به اندازه یک کلیک زمان میبرد [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اینم شد امضا (sm2)
خدا داره آواز می خونه . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اِ اِ اِ اِ ........ پس مورد عنایت قرار ندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاک کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب شد؟
ها (sm120)
چرا با آیتونز پلی میکنی؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما فقط سنتی کار میکنیم
این چیه دیگه (sm2)
winamp استفاده کن اگه آیتونز دوست نداری من همیشه winamp پلی میکنم
این AIMP هستشنقل قول:
من که خیلی ازش راضیم ......... قبلا jetAudio استفاده میکردم، ول کردم.........این پلیر سبک و بسیار عالییه
راستی گاهی از Foobar2000 استفاده میکنم، اونم خیلی عالیه
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm127)
سلام @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm2)