(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
چون در دولت آقای احمدینژاد آنهمه دزدی شده اشکال ندارد در دولت آقای روحانی اینهمه دزدی شود
آها بازرسه رو میگی از سازمان تنظیم ارتباطات و مقررات بود ...(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی (sm2)به بازرسه گفتم شماره تو بده داشته باشم میگفت شماره من 195 ـــــه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر جا رفتی دیدی بازی در میارن زنگ بزن مشکلتو بگو ما برسی میکنیم .. (sm128) بعدشم گفتم دمت گرم دعاهای شبانه م مستجاب شد خدا تو رو سر راه من قرار داد (sm2)برگشت گفت برو حال کن شانس آوردی من اومدم (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm50)
بمیری هی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطور یاد شده ها رو غیر فعال کنم (sm202)
یکی منو تگ کنه میخوام ببینم میاد برام یا نه
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]i
ها دیگه نمیاد برام دستت درد نکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]