حق آب و گل داری پس...!!؟ (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حق آب و گل داری پس...!!؟ (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میثم جان دنیا رو تقسیم کنن به ما بیشتر از این نمیرسه...(sm51)
من کاربر خوبی بودم به خاطر تو بد شدم (sm2)برگرفته از آدم فروش شادمهر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
وقتی دنیا با انسان معامله میکنه چندین برابر ازت زمان و هزینه میگیره، عشقتو به قیمت جوونیت برات تجربه می فروشه و داغ عضوی از خانوادتو رو دلت میذاره تا بفهمی که باید قدر بقیه رو بدونی...(sm50)
به جای خود نوشته خدا (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خود موثر پندار مباشیم (sm2)نقل قول:
صحیح(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رجب این کتیبه شریفه در کجای جغرافیای ایران اسلامی جای دارد؟؟! (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط RecepIvedik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59) در پاسخ ماندمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]