«موسیقی این اثر را حودم (نقطه نذاشته )ساختهام و بهروز صفاریان هم آنرا تنظیم کرده است. (sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
«موسیقی این اثر را حودم (نقطه نذاشته )ساختهام و بهروز صفاریان هم آنرا تنظیم کرده است. (sm70)
چرا عکسشو کنار هم گذاشتی پس ؟ (sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که الان تایم استراحتمه باز باید برم کارگری کنم(sm54)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام:))امین چشات خوب شد؟(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه كريو كار ميكنه نه هيچ كوفتي ديگه(sm50)
يه ليفتر شكن معرفي كنيد (sm74)
اوكي ،اميد كه هر چه زودتر حل شه (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا سوالم این نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ازت پرسیدم جنوب سیل اومده بعد تو هم که جواب ندادی... (sm98)
اه خونه تکونی چیه خسته کننده س (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متشکرانه ام (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به ببين كي اينجاست؟؟ چه خبرا؟ خوبي؟؟ تعطيل شدين يا نه ؟؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتم دكتر قطره داد ميريزم بهترم البته هنوز پاي مانيتور ميشينم سوزش و اشك دارم همچنان