حالا یه خبر خوب با دختر فروشنده ریختم رو هم البته ربطی به آلبوم چاوشی نداره ها چون یه فروشنده ای بیش نیست ولی شماره اش رو بهم داد
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا یه خبر خوب با دختر فروشنده ریختم رو هم البته ربطی به آلبوم چاوشی نداره ها چون یه فروشنده ای بیش نیست ولی شماره اش رو بهم داد
احسان شادمهر مشرب کی میخوره؟ ابی کی میخوره؟ کی مواد میزنه؟ کی دستشویی میره ؟ معین کنار زنش شبها میخوابه؟ کلا ریز به ریز و با رسم شکل توضیح بده(sm2)
یاران ملنگش خوبه از همه رنگش خوبه(sm19)(sm120)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردک کذاب(sm2)
به به (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درسته ولی من اینجا پایین تر هم میتونم بیارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدایی داری
زیر میزی کارتو راه میندازن؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجا بودی مردک.. دیریست که از خانه خرابان جهانی؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینایی که با من میرن و میان دلی کار میکنن - ولی دارم از 15 دارم تا 80 پکیج کامل همه سن همه رقم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه متوجه نشدینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم تو مغازه هستی در حال کار.. زیر میزی کارتو راه میندازن(sm2)
بر سقف فرو ریخته ام چلچله ی نیستنقل قول:
همین دوروبرا دنبال خوشبختی
من هیچ حسی نسبت هیچی ندارم - اینجا یکی بیاد تو مغازه مردم با چشاشون حاملش میکنننقل قول:
فعلا رفته با دختری که فروشنده است رو هم ریخته.. شماره گرفته(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جوینده یابنده است(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم راننده نقش هویج رو داشت اصلا حرف نمیزد - احتمالش صفر که آلبوم شب قبل بیاد اینجانقل قول:
(sm2)نقل قول:
کی رسما اعلام میشه سجاد؟
سگ تو روحش منم بابام میزدم میرفتم میگفتم خوردم زمین (sm2)
هادی رو چیکار کردین مرتد شده (sm120)نقل قول:
خنده ی خسته بودنم زنگ خطر نمیشود(sm50)
فکر کنم آلبوم خواننده هایی اولین آلبومشون رو میدن 4 تومن و بقیه 5 تومن
صبح تا شب زیر خواب اینو اون شده اینجا(sm2)نقل قول:
از زمانی که رسما، قطعا، اتفاقا، انحصارا، عجالتا، اکراما، اصرارا، اجبارا، اقتباسا و التماسا معلوم بشه دقیقه چه روزی توی بازارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بمیر دیوث(sm2)نقل قول:
شبا زیر کی میخابه پس؟ (sm59)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته احتمالش هست نسخه ی اول آلبوم بره تو موزه ی خرمشهر کنار جام حذفی
احساس میکنم سیستمم یه قدرت عجیبی پیدا کرده
تو نبودی خیلی دولتنگت بود(sm2)نقل قول:
بابا این سیستم آپارات چقد سخته یه لوگو بندازیم رو ویدیو موقع آپلود مخم گوزید .. (sm74)
الیاس الانه که بری رو هوا(sm2)
در مورد زن من درست صحبت کن مردک(sm39)(sm120)نقل قول:
دیگه فکر کنم به عرش رسوندیشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی چه نسخه ای نصب کردی !?؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها ورد 2016 چکار کنم شماره از صفحه دوم بخوره؟
همه اینارو اموزش دیدما. یادم رفته .حوصله گوگلم ندارم(sm9)
ویندوز عوض کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غلط میکنی دیوث(sm2)نقل قول:
تا چند دقیقه پیش ریده بودی(sm70)
نبودی برا یاران لاو میفرستاد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Insert - PageNumber
پرونقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]