(sm30)این همون سازمانی بوده که بیلبوردهای ضد امریکایی نصب کرده بود
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm30)این همون سازمانی بوده که بیلبوردهای ضد امریکایی نصب کرده بود
(sm169)
(sm2)روسری کم کم عقب تر می رودنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)چه كردي باهاش ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موصی کاورو کجا گذاشت
موسیقی ما الان زد
(sm2)80 درصدش جابجاسنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملودی ارضا کننده (sm2)
چرا زده قیف بگیر برو سایتش ببین
(sm59)آخرش جدي جدي ميگيرنت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب اون از کجا اورده اسکی نکرده که (sm120)
بهرنگ نامداری داده رفیق ادمین بوده (sm120)
(sm120)2تا کار ارزشی در کنارش میدیم جابجا میشه (sm2)نقل قول:
کدومتون گوگل پَلاسین
(sm2)اينم ميشهنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی تراک دیوونه ی احسان تورو یاد چیزی نمیندازه؟ (sm2)
خنده دار ترین و مسخره ترین جایزه : بهترین اهنگساز رضا یزدانی :))))))))))))))))))))))))))))))))))) من با دیدن این عنوان همانند سس بیژن پاچیدم به در و دیوار :)))))))) اول مرد مافیای موزیک ایران :))) یعنی ما اهنگساز بهتر از این اقا نداریم ؟ :)))))))))))))))
چقد آلبومش گوهه آخه ..
کـونکش سریع تبلیغ کنسرتشم شروع کرد ..
(sm27)
اما فقط ادامه بده
اين روزهاي هولناك را
بي نمك، بدون ِ دكمه، ابري
از چه نظر
نيستي وُ اتفاق هاي تلخ
ساده مي افتند
نيستي وُ ترس هاي كوچك، بزرگ مي شوند
و مهم نيست چند شــنبه است
و مهم نيست ساعت چند است
چه احمقانه زنده ام
چه وحشيانه نيستي
(sm88)
بریم بازی
طِي كنم بيخيالي ِ چي رو
توي ِ اين شباي بي خوابي
بعد از اين ز بام هاي دروغ
قرص هاي تشديد ِ بي تابي
نگران نباش حل ميشه
(sm50)
تو والس ميرقصي با موج با مهتاب در باد
من والس ميرقصم كنج ِ اتاق ِ خواب در ياد
توو مه فرو ميريم سال ِ هزار و چند با تو
هر روز پرواز از تجريش تا در بند، با تو
(sm74)
دیوونه نه "ساده"نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملودیش، (sm120) نگام با تو هماهنگه (sm120)
سایتی میشناسی رایگان هاست بده؟ کیفیت و سرعت مهم نیست فقط یچیز باشه بتونم سایت رو بالا بیارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر کنسرت چی شد؟
تاپیکش بود...رفتم اومدم نیست!
ok
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نمیدونم این چه جوری مجوز گرفته؟؟!! رسما خیلی از قطعاتشو یه زن اجرا میکنه. وگرنه البوم قشنگیه و حیف که به خاطر صدای اون زن نمیشه گوش کرد
(sm2)
(sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زبون فنلاندی (sm9)(sm3)
چرا صفحه عوض میکنم هی تبلیغات وا میشه امرو
اره نمیدونم بستمش اون اول داشتم میخوندم پیج عوض میکردم تبلیغات میومد اولشنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قضیه کاغذ کاهی محسن چیه ؟(sm173)
اره فک کنم، میخواستم بازی ببینم همه سرورا ریدن هی افزونه میخواستن (sm3)نقل قول:
گــــــــــــــــــل (sm118)(sm118)(sm118)(sm118)(sm118)(sm118)(sm118)( sm118)(sm118)(sm118)(sm118)(sm118)
!!!!
سینجول اواتارت قابل تحمل تره از اواتار قبلیات (sm59)
میگیرم میکـنمتا ..