نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون لحظه پرداخت شد (sm35)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون لحظه پرداخت شد (sm35)
نمیتونستم....نبودم.....مشکل داشتم(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
روانی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)در قم فقط شیخ داریم اسیاب نداریمنقل قول:
تو راهنمایی معلم علوم تجربی سه جلسه قهر کرده بود از دست ما نیومد ...(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هنرستان معلم دینی را با صدای رسا موش صدا میکردیم در کلاس ...(sm2)
تو دانشکده هم استاد تخلیه و بارگیری داشت پای تخته مینوشت یه وبرگشت دید یکی از بچه ها پشتی یه چوبو گرفته رو هوا ، یه نگاه کرد به پسره یه نگاه به ما دوباره برگشت رو تخته نوشت ، ولی بنده خدا دستش میلرزید ...(sm70)
چه حالی میداد ، یادش بخیرا (sm50)
برای ما هم تو دبیرستان 4 تا استاد دیفرانسیل عوض کردن همشون در رفتن(sm30)نقل قول:
نمیخواید بگید چی شده؟؟؟(sm98)
خواهش کن (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه روز یه مرده میخوره به نرده
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
کـــ.س کشه هرکی نخنده |:
(sm122)نقل قول:
یارو رو بعد از چهل روز از زیر آوار در میارن میگن چطوری چهل روز تونستی زنده بمونی. میگه اون گوشه یه سوراخ بود شبها میرفتم سر کوچه ساندویچ میخوردم برمیگشتم تا برادرای هلال احمر بیان نجاتم بدن
آورده اند شیخ به همراه تنی چند از مریدان عازم بلاد کُفر گشته و به هتلی دخــول کردند. به محض جلوس در اتاق، همی برق ها برفت و شیخ و مریدانش جملگی اندر کف برق بودندی , تا آنکه مریدی تلفنی در آن حوالی بیافت و با هزار بدبختی داخلی مورد نظر را شماره گیری نموده، لکن نتوانست منظور خود را بر هتل دار تفهیم نماید. مریدان یک به یک گوشی در دست گرفته و هرچه زور زدند تا منظور خویش تفهیم نمایند نشد که نشد !!!از قضا شیخ رو بر ایشان کرده و فرمودند: Animal ها، تلفن را بر من همی عرضه دارید تا شما را کار یاد دهم.شیخ چونان که گوشی در دست گرفتند با لهجه ای بسیار شیوا و فصیح عرض کردند:
" Edison Dead In This Hotel " !!!
و چون چشم بر هم زدنی برقها بیامد ... !!!آورده اند که مریدان دو به دو سرهای خویش را بر یکدیگر کوبیده و خشتکهای خویش جر همی بدادندی و سپس در گروه های سه تایی عازم خیابان های بی روح شهر پاتایا گشتند, بلکه اندکی آرام گیرند.
آواتارم چطوره؟ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوردند روزی شیخ و مردان در کوهستان سفر میکردندی و به ریل قطار ریسدندی که ریزش کوه ان را به بند اورده بود.ناگهان صدای قطار از دور شنیده شدشیخ فریاد زد که جامه هارا بدرید و اتش زنید که بدجور این داستان را شنیده ام!!!و در حالی که جامه ها را اتش میزدند فریاد میکشیدند و به سمت قطار حرکت میکردند/مریدی گفت:یا شیخ نباید دستمان را در سوراخی فرو بکردندی؟شیخ گفت:نه حیف نان ان یک داستان دیگر است(خاک تو مخت) راننده قطار که از دور گروهی را دید لخت که فریاد میزنند فکر کرد که به دزدان زمین سومالی برخورد کرده!!و تخت گاز داد و قطار به سرعت به کوه خورد و همه سرنشینان جان به جان افرین مردند. شیخ و مریدان ایستادند شیخ رو به بقیه کرد و گقت:قاعدتا نباید اینگونه میشد؟!؟!پس یه پخمه ای رو کرد و گفت احمق تو چرا لباست را در نیاوردندی و اتش نزدندی؟پخمه گفت:اخر الان سر ظهر است گفتم شاید همینطوری هم مارا ببینند و نیازی نباشد که...!!
در بيت (نترس از عاشق شدن بيا اون با من)ضمير "اون" به كدام گزينه اشاره دارد ؟
1) كـــ.اندوم
2) مخارج كـــورتاژ
3) خونه خالی
اتی قهری؟؟؟؟(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول نمیده باووو(sm25)
آواتارت بستگی به اس اومدن از طرف بانک داره (sm70)
زنـدگـي خـيلـي قـشنـگـه؛ (^_^)
..
..
..
..
..
..
..
..
الـبـتـه بـستگـي داره چـقـد خــودتــو بــه خـريـت بـزنـي
دوست دخترمو بردم خونه یه سیــنشو دارم میخورم میگم اون یکیم درار بخورم
میگه:اونو گذاشتم واسه شوهر آیندم!!!!!
خداروشکر یه سری از ارزشها هنوز پابرجان
نقل قول:
اوهوم (sm74)
شیخ منم باهات قهرم ، بخدا اگه از منم منت نکشی و همینجوری تو چشات اشک نیفته میدم از پــشم باســـن آویزونت کنن (sm142)نقل قول:
مجتبی00222 (1393/10/09 22:40) :
به اتی بوگو بیاد
ببینم چرا قهره
(sm2)
آتی با شماست ، آشتی نکن ببینیم چقدر منت میکشه (sm70)
بنده بی اطلاعم (sm25)نقل قول:
دیروز رفتم پارک
دیدم یه دختره رو نیمکت نشسته. داره خیلی غم انگیز به زمین نگاه میکنه.
رفتم یه گل کندم بردم بش دادم.
پرسید مال منه؟؟
گفتم بله مادمازل مال شماست. یه لبخند ملیح زد.
بعدش رفتم به باغبون گفتم اون دخترو میبینی اونجا نشسته؟
گفت آره
گفتم اون همونه که هر روز میاد پارک گلارو میکنه.
باغبونه هم با بیل افتاد دنبالش.
پس چی!!! فک کردی من اهل این جلف بازیام؟؟ :|
فقط میخواستم ببینم یه دختر غمگین با چه سرعتی میتونه بدوئه.(sm128)
پیرمرده در حین رانندگی شاشش گرفت
زد کنار و به التش به حالت مظلومانه گفت
ببین هر وقت به من احتیاج داری واست وا می ایستم
اما هر وقت بهت احتیاج دارم خودتو به خواب می زنی
-دیشب رفتیم پارک نزدیکه خونه دوستم،گفتم؛
وای چقد اینجا خلوته،یه نگاهی به من کرد وداد زد؛
پلیس! پلیس!
یه دفه کلی آدم از بین درختا ودستشویی وپشت دیوار شروع کردن به فرار!
تاحالا پارکی به اون شلوغی ندیده بودم!!!
مضرات امتحانات :
افزايش بار علمي به طور نا خواسته !
كمبود شديد خواب و كاهش زمان لالا از هفت ساعت به هفت دقيقه !
رواج فرهنگ غلط پاچه خاري براي معلمان !
افزايش خشونت عليه حيوانات (خر زني !!!)
چپ و چول شدن چشمها بر اثر روش هاي غلط تقلبي !
سردرد.
اغا من نبودم یه مدت
دوباره تشریف اوردم جام خیلی خالی بود(sm120)
خیلی خوش برگشتی دادا (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر سوبـــــــــــــــرا ریدمان کرده (sm9)
نویــــــــــــــــدم کوش؟ (sm74)(sm81)(sm81)(sm81)
با توجه به فرا رسیدن فصل امتحانات و تقویت دوستان طفلمون که در حال تحصیل هستند ، این پست صرفا جهت ارتقای سطح زبانشان میباشد ...
Do you speak English?
- Yes
- Name ?
- Abdol jallagh
- s.e.x ? ...
-3 to 5 times a day
-No, I mean male/female?
-Yes, male,female and sometimes camels.
-Holy cow!
-Yes, cows, sheep...Animals in general.
-Oh dear,
-No, deer runs too fast
چاووشی یجوری با غصه میگه تهران دریا نداره...
انگار با مایـو اومده میدون آزادی رکـب خورده :|
مجري: امروز ميخوام يه معما بپرسم ببينم کدومتون از همه باهوش تره
پسرعمه: اي بابا الآن ميفهمه من از همه باهوش ترم ريا ميشه!
مجري: فاميل دور چرا سرت رو انقدر تکون ميدي!؟
فاميل: آقاي مجري خيلي وقته از مغزم استفاده نکردم دارم گرم ميکنم يه وقت رگ به رگ نشه!
مجري: اون چيه که تو غذا ميريزن،اشک آدم رو هم درمياره!
فاميل: گوشت!
مجري: تا حالا ديدي گوشت اشک کسي رو دربياره!؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزی روزگاری که window فقط به معنی یه دریچه تو دیوار بود و application روی کاغذ نوشته میشد. دورانی که keyboard نوعی پیانو بود و mouse فقط یک حیوان. سالها پیش به هنگامی که file وسیله مهمی در ادارات بود و hard drive یک سفر غیر راحت جاده ای. وقتی که cut با چاقو انجام میشد و paste توسط چسب. زمانه ای که web خانه عنکبوت بود virus ققط سرماخوردگی. موقعی که apple و blackberry فقط میوه به حساب میومدن...
ﯾﺎﺭﻭ ﺍﺯ ﮐﻮﺑﺎ ﺗﺎ ﻓﻠﻮﺭﯾﺪﺍ ﺷﻨﺎ ﮐﺮﺩﻩ ﮐﻪ ﭘﯿﻐﺎﻡ ﺻﻠﺢ ﻭ ﺩﻭﺳﺘﯽ ﺑﻪ ﻣﺮﺩﻡ ﺑﺪﻩ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺳﻼﻣﺘﯿﻪ ﺍﻭﻥ ﺩﺧﺘﺮﯼ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺍﺗﺎﻗﺶ ﺳﯿﮕﺎﺭ ﻣﯿﮑﺸﯿﺪ،
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺻﺪﺍﯼ ﺍﻫﻨﮕﻮ ﺯﯾﺎﺩ ﮐﺮﺩ ﮐﻪ ﺑﻮﺵ ﻧﺮﻩ ﺑﯿﺮﻭﻥ ((-:
مسابقه جمله سازی...
همه شرکت کنین یکم بخندیم باووو
.
با کلمات زیر جمله بسازید
.
ســـ.وتین _ من _ تاکسی _ باران
.
.
جمله ای که بیشترین لایک خورد برنده هست
اﮔﻪ ﺩﯾﺪﯾﺪ ﭘﺴﺮﯼ ﺩﺭ ﺟﻤﻊ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ
ﺁﺧﺮ ﺗﻤﺎﺱ ﺗﻠﻔﻨﯿﺶ ﻣﯿﺨﻨﺪﻩ ﻭ ﺍﺻﺮﺍﺭ ﺩﺍﺭﻩ
ﻗﻄﻊ
ﮐﻨﻪ
ﻭ ﻓﻘﻂ ﺍﺯ ﮐﻠﻤﺎﺗﯽ ﭼﻮﻥ:
ﺷﻤﺎ ﻟﻄﻒ ﺩﺍﺭﯾﺪ ……
ﻣﻨﻢ ﻫﻤﯿﻨﻄﻮﺭ..
ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ……
ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﻓﮑﺮ ﻧﮑﻨﯿﺪ ﺑﺎ ﮐﻼﺳﻪ ﻧﻪ.!!!
……
.
.
.
.
.
ﺩﺍﺭﻩ ﻓﺤﺶ +۱۸ ﻣﯿﺨﻮﺭﻩ ﻧﻤﯿﺘﻮﻧﻪ ﺟﺒﺮﺍﻥ
ﮐﻨﻪ!! میفهمی فحش 😑
ﺩﯾـﺮﻭﺯ ﺗـﻮ ﺳـﻔـﺮﻩ ﺧـﻮﻧـﻪ ﻧـﺸـﺴـﺘـﻪ ﺑـﻮﺩﻡ ﺩﺍﺷـﺘـﻢ ﻗـﻠـﯿـﻮﻥ ﻣـﯽ
ﮐـﺸـﯿـﺪﻡ ﮐـﻪ " ﮐـﻮﺩﮎ ﻓـﺎﻝ ﻓـﺮﻭﺷـﯽ " ﻭﺍﺭﺩ ﺳـﻔـﺮﻩ ﺧـﻮﻧـﻪ ﺷـﺪ ...
ﺍﺯ ﺗـﻠـﻮﯾـﺰﯾـﻮﻥ ﺩﺍﺷـﺖ ﮐﺎﺭﺗـﻮﻥ ﭘـﺨـﺶ ﻣـﯽ ﺷـﺪ ﻭ ﺩﯾـﺪﻡ ﺍﯾـﻦ
ﺑـﭽـﻪ ﺑـﺎﺣـﺴـﺮﺕ ﭼـﺸـﻤـﺶ ﻫـﻤـﺶ ﺑـﻪ ﺗـﻠـﻮﯾـﺰﯾـﻮﻧـﻪ 5,6 ﺗـﺎ ﻓـﺎﻝ
ﻫـﻢ ﺑـﯿـﺸـﺘـﺮ ﺩﺳـﺘـﺶ ﻧـﺒـﻮﺩ ﻭ ﺻـﺪﺍﺵ ﮐـﺮﺩﻡ ﮔـﻔـﺘـﻢ ﺑـﯿـﺎ ﺑـﺸـﯿـﻦ
ﭘـﯿـﺶ ﻣـﻦ ﻫـﻤـﺮﻭ ﺍﺯﺕ ﻣـﯿـﺨـﺮﻡ ﺗـﻮ ﮐـﺎﺭﺗـﻮﻧـﺖ ﺭﻭ ﺑـﺒـﯿـﻦ ...
ﺍﻭﻣـﺪ ﮐـﻨـﺎﺭﻡ ﺑـﺎ ﻟـﺬﺕ ﮐـﺎﺭﺗـﻮﻧـﺶ ﺭﻭ ﻧـﮕـﺎﻩ ﮐـﺮﺩ ﺗـﻤـﻮﻡ ﮐـﻪ ﺷـﺪ
ﺑـﻬـﺶ ﮔـﻔـﺘـﻢ ﺍﺳـﻤـﺖ ﭼـﯿـﻪ ﻋـﻤـﻮ ﭼـﻨـﺪ ﺳـﺎﻟـﺘـﻪ؟؟؟
ﺑـﭽـﻪ : ﻋـﻤـﻮ ﺍﺳـﻤـﻢ ﮐـﺎﻣـﺒـﯿـﺰﻩ , 9ﺳـﺎﻟـﻤـﻪ
ﻣﻦ : ﺑـﺎﺭﯾـﮑـﻼ ﻋـﻤـﻮ ﭼـﻪ ﺍﺳـﻢ ﺧـﺴـﺘـﻪ ﺍﯼ ﺩﺍﺭﯼ , ﺭﺍﺳـﺘـﺶ
ﺩﯾـﺪﻣـﺖ ﯾـﺎﺩ ﺑـﭽـﮕـﯿـﺎﯼ ﺧـﻮﺩﻡ ﺍﻓـﺘـﺎﺩﻡ
ﮐـﻮﺩﮎ ﻓـﺎﻝ ﻓـﺮﻭﺵ : ﻋـﻤـﻮ ﻣـﮕـﻪ ﺷـﻤـﺎ ﻫـﻢ ﻓـﺎﻝ ﻣـﯽ
ﻓـﺮﻭﺧـﺘـﯽ؟؟؟
ﻣـﻦ : ﻧـﻪ ﻋـﻤـﻮﺟـﺎﻥ ﺯﺭ ﺯﺩﻡ ﺧـﻮﺍﺳـﺘـﻢ ﺍﺩﺍ ﺗـﻨـﮕـﺎ ﺭﻭ ﺩﺭﺁﻭﺭﺩﻩ
ﺑـﺎﺷـﻢ ﻭ ﻫـﻤـﺪﺭﺩﯼ ﮐـﺮﺩﻩ ﺑـﺎﺷـﻢ ﺑـﺎﻫـﺎﺕ !!!
ﺑـﭽـﻪ : ﻋـﻤـﻮ ﺍﯾـﻨـﺠـﺎ ﮐـﻪ ﻫـﻤـﻪ ﺑـﺎ ﺩﺧـﺘـﺮ ﺍﻭﻣـﺪﻥ ﺷـﻤـﺎ ﭼـﺮﺍ
ﺗـﻨـﻬـﺎﯾـﯽ ﭘـﺲ؟؟؟
ﺳـﻮﺍﻟـﺶ ﮐـﻤـﺮﻡ ﺭﻭ ﻧـﺼـﻒ ﮐـﺮﺩ ﻭ ﺑـﻐـﻀـﻢ ﮔـﺮﻓـﺖ ﻭﻟـﯽ "ﭘـﺴـﺮ
ﺩﺳـﺘـﻤـﺎﻝ ﻓـﺮﻭﺵ " ﺭﻭ ﭘـﯿـﺪﺍ ﻧـﮑـﺮﺩﻡ , ﺑـﻬـﺶ ﮔـﻔـﺘـﻢ : ﻋـﻤـﻮ ﺟـﻮﻥ
ﭼـﻮﻥ ﺍﯾـﻨـﺎ ﻫـﯿـﭽـﮑـﺪﻭﻡ ﻫـﻤـﺪﯾﮕـﺮﻭ ﺩﻭﺱ ﻧـﺪﺍﺭﻥ (((:
ﺑـﭽـﻪ : ﺍﻻﻥ ﻣـﺜـﻼ ﺷـﻤـﺎ ﺭﻭ ﻫـﻤـﻪ ﺩﻭﺱ ﺩﺍﺭﻥ ﺗـﻨـﻬـﺎ ﻧـﺸـﺴـﺘـﯽ؟؟؟
ﻣـﻦ : ﻋـﻤـﻮ ﺟـﺎﻥ ﺭﯾـﺪﯼ ﺑـﻪ ﻫـﯿـﮑـﻠـﻢ ﮐـﻪ ﺑـﺎ ﺍﯾـﻦ ﺣـﺮﻓﺖ
ﺑـﺒـﯿـﻦ ﮐـﺎﻣـﺒـﯿـﺰ ﺟـﺎﻥ ﺁﺩﻡ ﺑـﺰﺭﮔـﻬـﺎ ﺩﻭﺱ ﺩﺍﺷـﺘـﻨـﺸـﻮﻥ ﺷـﺮﻃـﯿـﻪ ,
ﯾـﻌـﻨـﯽ ﻣـﺜـﻼ ﻣـﻦ ﺗـﺎ ﺍﺯﺕ ﻓـﺎﻝ ﻧـﺨـﺮﻡ ﻭ ﭘـﻮﻝ ﻧـﺪﻡ ﺗـﻮ ﺩﻭﺳـﻢ
ﻧـﺪﺍﺭﯼ , ﻓـﻬـﻤـﯿـﺪﯼ؟؟؟
ﺑﭽﻪ : ﻋـﻤـﻮ ﺍﻻﻧـﻢ ﮐـﻪ ﺧـﺮﯾـﺪﯼ ﻣـﻦ ﺷـﻤـﺎ ﺭﻭ ﺩﻭﺱ ﻧـﺪﺍﺭﻡ !!! |:
ﻣـﻦ :ﺍﯼ ﺑـﺎﺑـﺎ ﺑـﺎﺯ ﻋـﻦ ﺷـﺪﻡ ﮐـﻪ ﺧـﺪﺍ |:
ﻋـﻤـﻮ ﺟـﺎﻥ ﭘـﻮﻟـﺶ ﻭﺍﺳـﻪ ﺧـﻮﺩﺕ ﺑـﯿـﺎ ﻓـﺎﻝ ﻫـﺎﺕ ﺭﻭ ﻫـﻢ ﺑـﺒـﺮ
ﻣـﯽ ﺗـﺮﺳـﻢ ﻫـﺮﮐـﺪﻭﻣـﻮ ﺑـﺎﺯ ﮐـﻨـﻢ ﮐـﻞ ﺍﯾـﻨـﺠـﺎ ﺭﻭ ﺑـﻮﯼ ﮔـﻮﻩ
ﺑـﺮﺩﺍﺭﻩ , ﭘـﺎﺷـﻮ ﺑـﺮﻭ ﺑـﯿـﺮﻭﻥ ﺳـﺮ ﺭﺍﻩ " ﭘـﺴـﺮﺑـﻨـﺰﯾـﻦ ﻓـﺮﻭﺵ " ﻭ
" ﺩﺧـﺘـﺮ ﮐـﺒـﺮﯾـﺖ ﻓـﺮﻭﺵ " ﺭﻭ ﻫـﻢ ﺩﯾـﺪﯼ ﺑـﮕـﻮ ﺑـﯿـﺎﻥ ﺍﯾـﻨـﺠـﺎ ﻣـﻦ
ﻣـﻨـﺘـﻈـﺮﻡ !!! |:
ﺑـﭽـﻪ : ﻋـﻤـﻮ " ﻓـﺎﻝ " ﺷـﻤـﺎ ﮐـﻪ ﮔـﺮﻓـﺘـﻦ ﻧـﺪﺍﺭﻩ ", ﺣـﺎﻟـﺘـﻮﻥ " ﻣـﻬـﻢ