نابود کننده س تقریبا(sm54)ولی نتیجه ش مسرت بخشه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نابود کننده س تقریبا(sm54)ولی نتیجه ش مسرت بخشه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يكي اينجا نيست يه ليفترشكن معرفي كنه براي باز كردن فيس؟ (sm178)
ناهید دارم میام ناهید دارم میام (sm50)
كريو چند روزي بد افت سرعت داشته عملا به درد نميخوره ديكهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چيز خوبي بيدا كردي ما هم بي نصيب نذار
ديوثا همه رو بستن از كريو بگير تا pm9 و هزار درد ديگه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعصابم شخمي شده
اين پسره سجاد خودش اومد گفت يه فش خوب دارم بهش پخ دادم هنوز جواب نداده
اوکی (sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يا اميرالمومنين مددي.. (sm50)
:))خبرا پیش شماس(sm120) ممنون خوبم(sm176)تعطیل نشدیم ولی به صورت خودجوش از دوشنبه نمیریم دیگه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه که بهتره،امیدوارم بهترم بشه(sm176) خب به خاطر چشمات یکم محدودش کن،ببخشید فضولی میکنم(sm51)
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فری گیت 753نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]