دیوث چی نوشتی ویرایش کردی یالا بگو بینم(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دیوث چی نوشتی ویرایش کردی یالا بگو بینم(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات اخوی (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منوتو خوب همو درک میکنیم
(sm224)
(sm90)
(sm28)
(sm109)
(sm85)
(sm209)
(sm208)
(sm81)
(sm50)
...
...
...(sm90)
...
...
بسمی که نداریم فک کنم منظورت باسمه ست
غلط املاییا زیاد شد راحت باش (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روی جملات عربی خیلی دقت به خرج نمیدم (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اینو سرچ زدم بعدی که گفتی (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم یه چیزی بت بگم از خنده روده بر بشی به شرطی که نیاری اینجا اعلام کنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی توی دیوث میاری اینجا به همین خاطر گفتم منصرف شدم (sm2)
من از عهد آدم تو را دوست دارم
از آغاز عالم تو را دوست دارم ...
چه شب ها من و آسمان تا دم صبح
سرودیم نم نم تو را دوست دارم ، تو را دوست دارم
تو را دوست دارم ... تو را دوست دارم ...
سلامی صمیمی تر از غم ندیدم
به اندازه ی غم تو را دوست دارم ، تو را دوست دارم
بیا تا صدا از دل سنگ خیزد
بگوییم با هم تو را دوست دارم ، تو را دوست دارم
جهان یک دهان شد هم آواز با ما
تو را دوست دارم ، تو را دوست دارم
تو را دوست دارم ... تو را دوست دارم ... تو را دوست دارم ... تو را دوست دارم
(sm172) ... (sm50) ... (sm74) ... (sm81) ... (sm88)
بیشعور من کی اینجا اومدم گفتم.نقل قول:
اون قضیه عمتو اینجا اومدم گفتم؟
لاشی بازی درنیار بیا بگو(sm2)
اتفاقا داشتم فرق بسمه و باسمه رو میخوندم ببینم کدوم درسته اکثر منابع گفتن باسمه، عربی چیزی حالیم نمیشه کلا اما به این رسیدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باسمه، درست است. زیرا لفظ اسم از نوع اسماء ثلاثی مجرد جامد است که بنا به رأی علماء بصره از ماده سمو به معنای علو است و لام الفعلش (واو) حذف شده و عوض آن همزه وصل مسکور در اولش قرار گرفته و بنا به رأی علماء کوفه اصل این کلمه وسم به معنای علامت است که واو آن بدل به همزه شده[1] البته این کلمه باسمه نوشته میشود ولی بسمه خوانده میشود. موفق باشید.
عمو مکارم (sm120)
دیوث همین الان داری میگی ! بعدشم میشه مث اون پورنه آبروم میره ! (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)
نترس بوگو(sm2)
یعنی تخمی تر از قواعد عربی سراغ ندارم! ببین وقتی به پروپای یه ه و ی اینقدر گیردادن و داستان درست کردند، حساب کن واسه پریود یه خانم دیگه چه برنامه هایی ریختن!نقل قول:
عمو مکارم گفتی یادم اومد! شبکه نیم رو میبینی؟ منوتو تی وی؟ یا خدا اگه ندیدین ممه دستتونه بزارین زمین برین دانلود کنین تا برش نداشتند چون سری جدید میخواد بیاد و قبلش سرس قبلی رو حذف میکنن.
مکارم اونجا سوپراستاریه واسه خودش (sm2)
(sm120)آلمانیِ . مواظب باش (sm2)نقل قول:
فنچ(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیام زدم (sm2)
اره اخچ میخچ میکنه (sm2)ولی انگلیسیش خوبه قیافه ش از ایناست که بره حموم بیاد بیرون نمیشناسیش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ديوث تو مغزت فاسد شده به نظرم(sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا نیم ساعت نگاشون کردم همین جوری تند تند داشتم رد میکردم برام جالب بود (sm2)نقل قول:
اينا هم واقعي داره هم تقلبي
با عرض سلام و اردت نسبت داش جلیل.(sm66)نقل قول:
روزتم مبارک انشالله سایت همیشه بالا سر خونوادت باشه(sm176)
اینا عمل میکنن ....نقل قول:
میلاد باز دلت میخواد بن بشی .... (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام امیرجان (sm19) مرسی دادانقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچنین آرزوی بهترینها برای خودت و عزیزانت (sm10)
یه سوء تفاهمم اینجا برطرف کنم این احسان این جو رو علیه خودش و ما راه انداخته! (sm142)
آقا کلا هرکی اون روده اضافه رو داره شامل مشمولانه تبریک روز مرد میشه و لازم نیست حتما تکثیری صورت بگیره!
عژرکم عندلاح
(sm120)
نه بابانقل قول:
باور کن اینا عمل میکنن وگرنه چطور میشه این همه مادرزادی اینجوری به دنیا بیاننقل قول:
دیوث عینک چاوشی کوچیک تره .... (sm2)
منم بدم ازین عینکه میاد (sm70)
بدون شوخی میگما.تو یه حرکت کماندویی یه چیز تیز پیدا میکنی می افتی به بدنت.اموزشی که تموم شد.میبینین کسخلی میفرستنت خونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم یه بار دنبال معافی رفتم.از چیز کفالت همه مدارک و چیزاش محکم بود دیدن سرپاس طرف.نکردن.دوباره میرم.باز نشد این حرکتو میزنم
(sm132)
(sm2)نقل قول:
ممنون بزرگوار(sm10)
منو از بن میترسونی - من آرزومه تو بن بمیرم (sm120)نقل قول:
گفتم یه سریشون واقعین یه سریشون تقلبی یعنی معامله پلاستیکیهنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب ، شب که میشه تو کوچه ی غم اشک من میشه ستاره
من چشمامو به ابرا میدم آسمون بارون میباره
دریغا که بار دگر شام شد
سراپای گیتی سیه فام شد
همه خلق را گاه آرام شد
مگر من , که رنچ و غمم شد فزون
جهان را نباشد خوشی در مزاج
بجز مرگ نبود غمم را علاج
ولیکن در آن گوشه پای کاج
چکیده است بر خاک سه قطره خون
صادق هدایت
(sm50)
آن که شب آفریده
سوز و تب آفریده ... (sm50)
15933: Pages
(sm3)
این دوتا رو باس بگیرم یکنمشون ..