آقایون یه مورد داریم جهت امر خیر
اگه کسی خواست عکس و شماره شو میدم .
نمایش نسخه قابل چاپ
آقایون یه مورد داریم جهت امر خیر
اگه کسی خواست عکس و شماره شو میدم .
چی میگی ماله خودت؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تورو اصلا میشناسم که همچین چیزی گفتی
من همش میام ی چیزی میپرونم میرم
اصلا هم منظورم با شما نبود
کلا اینجا چیزی مینویسم بچها خودشون میفهمن با کی هستم
........................
کدوم استانیننقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پ.خ کن
میثم خان بقول خود شما سگ تو روح اپراتور همراه آخر (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش قیافه ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکمم سنگین وزن تشریف داره
عیب نداره ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط RecepIvedik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
صندوق پره .
حالا که نمیشه همینجا عکسشو میذارم.
امروز ی بار دیگه تست می زدی میلاد جون از برنامه اپنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس مثل خودمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میترسم باز انجام بدم نشه ولی به احترام حرف شما چشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]