می موس ...
نمایش نسخه قابل چاپ
می موس ...
آوای انتظار همراه اول خداحافظی تلخ ..
82200 به خداحافظی تلخ تو سوگند نشد ..
82201 با چراغی همه جا گشتم و گشتم در شهر ..
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)
دومین تریلر منتشر شده از فیلم وارکرفت را از دست ندید .. (sm74)
انگاری که این فرشته یکی از عزیزانه منه با اینکه غریبه اس ولی خیلی دلم می گیره خیلی حالم بده(sm81)
(sm50)
اونوقت صابر میگه میتونه یاد بگیره (sm98) (sm25)
ول کنید تو رو خدا ! این همه عادم تو این مملکت داره بهشون ظلم میشه دارن میمیرن بعضی ها زندگیشون از مرگ هم بدتره روزانه هزاران قتل و جنایت مشابه داره انجام میشه حتی خبرش هم درز نمی کنه ! خدا بیامرزتش اتفاق تلخی بوده ولی مطمئن باشید اولین آخرین اتفاق تلخی که افتاده نیست
عجب اهنگی خونده مازیار فلاحی (sm77)
دیشب بعضیا زیادی جو گرفته بودن ! اگه روشن فکری اینه پس ریدم تو این روشن فکری (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سه دور تو یه دور من ! باشه؟؟ (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ربطی به خدا نداره کثافت کاری های یه جانی به خدا ربط نده هر کسی مسول اعمال کارای خودشه
پارلمان بحرین خواستار اعلام جنگ علیه ایران شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
این صحبت ها درس نیس ادم خجالت میکشه واقعا شوخی هم جای خودش رو داره اما این دیگه.....
(sm50)
رضا دیوص از بحث منحرف نشو گفتم سه دور تو یه دور من (sm2) اگر هم خواستی به سبک فیلم لاو سه نفری میریم به جای گیتار الکتریک آهنگ گل آفتابگردون آریان رو پلی می کنیم (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
حالا به جای اون دختره کوچولوی بدبخت سینجولو میبردن بش تجاوز کنن انقد زور به آدم نداشت (sm2)(sm30)
تو گزارش نوشته باباش زنگ میزده فرصت می خواسته بچرو چال کنه
بعد باباش اومده پشت دوربین من متاسفم
این دختره هم قیافش افغانی نیست
داستان الکیه ساختگیه
پایدار باشی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث لوکس رایحش بی نظیره کارو هم زود تر راه میندازه
واقعا ناامیدم کردی زود باش خودت توبه کن تا دیر نشده (sm25)نقل قول:
خاک تو سر هر جفتتون
(sm2)
به سلامتی گلنار که: همیشه پایس.. دنبال پولت نیس... پریود نمیشه... همیشه تو کفته... کارت شارژ نمیخواد... چوس ناله نداره... آرایش نداره... یه رنگه... اسمشو روش نوشته... تمیزه... بو عطر میده.. خیانت نمیکنه... پلمپ شدس... کل تنتو پاک میکنه... غیر حموم خونه خودت جای دیگه نیس... رومخت نیس... موبایل و لاینو غیره ... نداره.. اهل رستوران نیس... از کسی دیگه حامله نمیشه بندازه پات... ایدز نداره... نیاز به ک-اندوم نداره.. هدیه نمیخواد.... ولنتاین نداره... و هزاران مزیت دیگه... فقط یه مشکل داره.. ممه نداره... ممه... میفهمی.. ممه نداره... اینه که باعث شده دخترا نسبت به گلنار سرتر بشن... از مسئولین کارخانه گلنار خواهشمندیم یه جفت ممه سایز 75-80 هم به بسته بندی گلنار اضافه کنن تا ما خودکفا بشیم.
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کذب محضنقل قول:
احسنت (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
دخترا اگر دنبال پول نباشن
ایدزی هم نباشه
تمیز هم باشه
مشکلی نداره از نظر من
غرور (sm50)
مادر قاتل:خودش گفت شیطان گولم زده است و این کار را کرده ام
دیوث شیطان گولت زده بردی تجاوز کردی دیگه اون وحشی بازیات واسه چی بود اونارم شیطان گفت.
تو مترو بودم پسره با دوست دخترش اومد داخل قطار
اقا این پسره دستشو داد بالا زیر بغلش بو گوه سگ میداد بیهوش شدم رسما
بعد دختره کلی قربون صدقش هم می رفت
فقط مونده بودم دختره عاشق کجای این شده بود بوی زیر بغلش ؟
رضا با این عکسی که گذاشتم پشیمونی بعد ... سراغش نیاد صلواااااااات (sm2)
کدوم عکس ؟
من هزارتا از این موردا دیدم پسرو میبینی حالت بهم میخوره بعد کنارش یه دختره خوشگل.پسره یه جوریم راه میره انگار دختره با التماس زنش شده.نقل قول:
(sm2)نقل قول:
فقط تو ديوث میفهمی همه چیزو ديوث باکتری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]