كشيده ش جا افتاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
كشيده ش جا افتاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گرفتی به ما هم برسون (sm120)نقل قول:
اگر تو بلاک شدی من در یوزر یک بانو ظهور میکنم و میگیرم ازش (sm2)
وقتی فرار کردم دوستم گفت شوهرخالم راننده کامیون ـه... یه سری همینطوری میشه صبر میکنه دعوا میشه دادگاهی میشن ماشینشم میخوابه... بعد قاضی میفهمه صاحب گاو پیش از اینم همچین قضیه داشته تحقیق میکنن میبینن گاو که پیر میشه از قصد میروندش توی جاده که اینطوری بشه (sm138)(sm102)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوهوم،درست ميشه کم کمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آدماي لاشي پيدا ميشه توو اين روزگار (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایی محسن با بانوان محترم مهربونه..اصن یه جنتلمنه به تمام معناس.(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جایی که صفا مرد ... (sm50)
نه همین... شب بود... ماه پشت ابر بود... به شدت تاریک بود... 2تا گاو اومدن از عرض جاده برن ماشینو با دستی جمع کردم اما آخر گلگیر خورد تو فک گاو فکر کنم... نمیدونم مرد یا نه! (sm9)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو این دنیا هیچی درست نمیشه فقط ما عادت میکنیم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]