سایت بت مجیک عجب ضریبی داره ایول دمت گرم شادمهر 100 گذاشتم 1 تومن بردم
زنده باد شادمهر و بت مجیک
نمایش نسخه قابل چاپ
سایت بت مجیک عجب ضریبی داره ایول دمت گرم شادمهر 100 گذاشتم 1 تومن بردم
زنده باد شادمهر و بت مجیک
انفجار زدینقل قول:
نوشته اصلی توسط MEHRAN_DRAGON [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا زیاده 10 سالنقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط من موندم قیافه به اون خوشگلی داشته چرا عمل کرده
با گریم اگه این کارارو میکرد میزاشت تو پیجش حتی میتونست هنرمند هم باشه تو زمینه خودش
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MEHRAN_DRAGON [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرسش و پاسخ شب گذشت پیج مونا برزویی ( بخشی سوالات مربوط به شادمهر )
سوال : شما که با تقدیر ممنوع الاسم شدین ، حاضرین به عقب برگردین و تقدیر رو به شادمهر ندین ؟
پاسخ : خیر ، تقدیر رو شادمهر باید می ساخت و برای من ممنوعیتم اهمیتی نداره
سوال : دیدن تنهایی تو منو بلا تکلیف کرد ! یعنی به هم برگشتن آخر ؟
پاسخ : نه برنگشتند ، ولی راوی از دور مراقبش موند
سوال : شبی که تقدیر منتشر شد چه حالی داشتید ؟
پاسخ : اولین باری که شنیدمش پرواز کردم و از آنجا رفتم برای همیشه
سوال : با شادمهر بیشتر دیده میشید ؟
پاسخ : هدف من بیشتر دیده شدن نیس
(sm2)نقل قول:
یسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسکل خنده داشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه اینو همه میدونن که پول کم بذاری برندت میکنن تا جذب سایت بشی و بیشتر پول بذاری.نقل قول:
فکر نکنم همین یه تومن رو هم بتونی برداشت کنی
کارمون رسید به کجا در مورد چیا باید حرف بزنیم جا تنظیم موزیک و موسیقی(sm25)
اوسکول هفت جد و آبادتهنقل قول: