اون دختر نبوده سيب زميني بوده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اون دختر نبوده سيب زميني بوده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به سلامتنقل قول:
اقا من خيلي خاطره دارم نميدونم كدومشو تعريف كنم و به اين صورته كه تعريف نميكنم اصلا(sm2)
ولی دیگه تو 20 به بعد حرفه ای شده بودم دخترم زیاد بود که آمار میداد بم حتی دختری که آرایشکرده بود و چند سالم از خودم بزرگتر بود اونم باز سر راهم چند مورد اتفاق افتاده
ولی من این اولی رو خیلی دوست داشتم و سمت هیچ دختری نمیرفتم ولی دیگه بخوام دروغ نگم بعد ازون چرا .....
تازه یه رفیق داشتم 27 سالش بود هیکلی هم بود ....وضعشم بد نبود ...دیوث میگفت تو خوب حرف میزنی بیا منو با خودت ببر شماره منو بده
بعد آخه گفتم نکبت خب وقتی که بیان سرقرار تابلو میشی که ...
بعدشم میگفت نه تو برو مثلا دنبال دختره باهاش حرف بزن بگو این دوستم یه خورده خجالت میکشه (sm2)
(sm178)
تو كارواش ٢ تا دختر بودن يه سري حركات زدم هم خودم هم كارگرا
چون زياد ميرم اون كارواش همه كارگرا منو ميشناسن و رفيقيم صاب كارواش اصن رفيقمه
اقا دختره صاب ماشين به خودش گرفته بود به يكي از كارگرا به اسم محسن گفتم ديوث منو اين نميخوام رفيقشو تو رفتي به اين چي گفتي كه هي چش و چار واسه من مياد(sm2)
داره میمیره از حسودی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ديوثايي كه جنم ندارن برن اقلا با دختر ١٤-١٥ ساله دوست شن (sm2)
اونوقت به جای اینکه مخ بزنی باید شب براشون قصه بگی تا خوابشون ببره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه ديوث دست كم نگيرشون يك هفت خطايي توشون پيدا ميشه كه نگو
عكساي دوست دختراتونو بذاريد اينجا مسابقه بذاريم هركي خوشگلتر بود افتخاره دوستي با من نصيبش ميشه داورم خودمم(sm2)
حیف که حوصله ندارم برم باشگاه به خدا باشگاه میرفتم یه هیکلی میزدم تی شرت آسین کوتاه مشکی ساده میپوشیدم همچین عضله ها بیاد بیرون
تو پیاده رو که راه میرفتم روزی 10 نفر میومدن خودشون بم شماره میدادن (sm2)
ديوث برو فكره زندگيت باش كه خربزه ابه
من از همين الان متحول شدم(sm2)
داشتم مثال میزدم .... وگرنه الان دیگه حوصله این کارارو ندارم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزنيد شبكه يك برنامه اصفهانو ببينيد صفا كنيد زيبايي هاي ميدون امامو
بیچاره لاکرونیا
ازون بالا پایینو نگاه میکنی یه وقت سرت گیج نره (sm2)نقل قول:
(sm172)
سلامه ويژه منو به عمت برسون با يه بوسه ويژهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)
(sm36)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب از اشترم خبری نشد بنده خدا اومد یه آلبوم گذاشت و رفت (sm172)
باشه حتما همونیه که عکسشو دادم بت ! فقط میترسم برگرده بم بگه کوسکش (sm2)نقل قول:
حیف از اصفهان خیلی خوشم نمیاد (sm50)نقل قول:
ما هم بالاخره یه روز میفهمیم که حق با شما ها بود (sm50)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کشتی مارو با این آواتارت نمیشه عوضش کنی ؟! (sm2)
ببين خودت داري ميگي جلوي بقيه كه عكسشو داديا(sm2)نقل قول:
سبک شو(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسخره نکن ! خیلی سخته ! (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه این عیبی نداره شما دوتا ب همدیگه محرم هستین (sm2)نقل قول:
فقط عکسشو یا حذف کن یا نزار جایی مردم ببینن زشته
ممه میخوام (sm81)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی جدی این یوزرت معنی چی میده ؟ ماماتیر یعنی چی ؟
دیوث باکتری دور شو(sm2)نقل قول:
(sm2)خدا بگم چه کارت بکنه مهدی دیوث این دیگه شد لقب ما (sm1) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممه میخوام خو .... گشنمه ! (sm2) ماماتیر یعنی چه ؟
من یه روز در میان میرم حموم دیگه ....قول میدم همین ممه تیر هفته ای یه بار بیشتر نره حموم (sm2)
گوسفند .. 100 بار گفتم مامطیر(sm120)نقل قول:
نخیرم ! اگه اینجوری بود باید میزدی MaMTiRنقل قول:
اونی که تو زدی 2 تا a داره (sm70)
الله وکیلی خودتم تا الان به این سکشرایی که میگی گوش کردی؟(sm2)
اَ هست گوسفند(sm2)
کدوم کوسشرا ؟! یعنی گوسفند مامطیر ؟ واضح بگونقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مامَطیرنقل قول:
هنوزم نغمه ی لالای تو در گوش من مانده ... (sm27)