چرا هرچی که خوبه زود تموم میشه؟ (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا هرچی که خوبه زود تموم میشه؟ (sm50)
سیک کن باو دوزاری نبینم دیگه فضولی کنی کی با تو کار داشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایت شرط بندی قلق داره و بلدی میخواد من تا حا لا تو هیچ کدومشون باخ ندادم مبالغش کم بوده ولی باید تجربه داشته باشی شادمهر دمش گرمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوزاری قیافتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MEHRAN_DRAGON [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو شاخ مجازی بچه جون بیا ببینم رو در رو هم لاپات داری اینجوری زر بزنینقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببندنقل قول:
نوشته اصلی توسط MEHRAN_DRAGON [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چ عجب شادمهر جواب یکیو داد. پست چند روز پیش علی کریمی را استوری کرده و کریمی را تگ کرده
(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دلم قورمه سبزی خواست , قورمه سبزی دلم خواست
خودت میگی مبالغ کم بوده/ مبلغ کم خوردن نداره که ازت بالا بکشن. مگه برداشت کردی پولو؟نقل قول:
مبالغ بالا بره بردنی در کار نیست. اگر قرار بود ملت ببرن که زننده ی سایت پولدار نمیشد. اون وحید خزایی هم با اون مشنگ بودنش اعتراف کرد سایت شرط بندی جوری طراحی شده 96 درصد میبازی