ديوث باكتري نفهميدي اين اخ اخا چيه؟(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
ديوث باكتري نفهميدي اين اخ اخا چيه؟(sm2)
صنایع دستیه ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها این نرم افزار پلیر خوبه ؟ دانلود کنم
aimp
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این خیلی شبیه وینمپ هس ..
اینو استفاده انقد زر زر هم نکن ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا تخفیف داره بخرید :|
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی جان اکثرا میگن عالیه و برای گوش دادن موسیقی بهترین پلیره اما خودم امتحانش نکردم(از نرم افزارای روسی خوشم نمیاد)
MusicBee هم پلیر خیلی خوبیه پیشنهاد میکنم نصبش کنی باهاش کار کنی ببینی چه جوریه
من چند وقته از مدیاپلیر سوییچ کردم به این!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تخفیف مناسبیه فرصت را نباید از دست داد :|
64 گیگ رم (sm133)
خریدارای این لپ تاپ گیر همون 40 هزار تومن بودن که خدارو شکر دیجی تخفیف زده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا، خدا خیرشون بده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هر وقت بخوام برم خرید لباس مامانمو با خودم میبرم اینقدر چونه میزنه که فروشنده رو وادار میکنه رو یه پیراهن 100 تومنی 40 تومن تخفیف بده (sm14)
(sm176)نقل قول:
(sm74)
اهنگ مازیار فلاحی (sm88)
سی پی یوش ضعیفه کشش پایینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبومِ ماه و ماهی حجت اشرف زاده بهترین آلبومِ تلفیقیِ سال بود (sm50)
فوق العادس (sm19)
(sm50)من خیلی حس تلفیقی بودن بم دس نداد ولی در کل حال البوم خوب استنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اخه ریده شده تو حست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)
مطمئنی؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توضیح و امتیازی که game debate بش داده که اینو نمیگه
میتونی با ابزارش مقایسه کنی با پردازنده های core i5 و core i7 نسل 6 دسکتاپ
(sm2) تو از سوراخ *** خر سر نمیاری راجع به البومم نظر میدی
(sm2)تو چه دل پری داری از مننقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) علی ضیاع
(sm2) دلم برات می سوزهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) عنتر اگه میتونس سرخی کیونش رو برطرف میکردنقل قول:
تو میمون همیشه کیونت سرخه (sm2)نقل قول:
(sm2)رو عن ما اسکی نکن
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درک متقابل (sm120)شکلک ها کاملاً گویای همه چیزه بابا جان(sm50)
فقط این شکلک های منشوری اگه رصد بشه چگونه پاسخگو خواهیم بود (sm2)
نتیجه ای که از این داستان میگیریم : هر کی با هادی رفیق بشه در نهایت به خانه ی بخت میره (sm2)نقل قول:
دختران دم بخت بشتابید (sm2)
(sm120)نقل قول:
(sm120)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به یاد بخوام تا
به یاد تو فقط پاشم
(sm2)
***** شکن نداریم دیوث
... (sm50)
سیری مباد سوخته ی تشنه کام را ... (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)قطار خیلی بد بود
دستتو بکن تو باسنت بعد بو کن.
(sm2)
(sm3)مملکت چقد خر تو خره رییس جمهور مملکت میگه این طرح دولت نیست ! معلوم نیس ارکان نظام ما رو چه پخی استوار شده رییس دولت بیاد بگه طرح پلیس زیر نظر ما نیست