(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
اکبرم ، تاج سرم ، ای گل یکدونه ی من
تو یه گُل پسری ، تو گرمی خونه ی من
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از تو کتاب امضا شده میخوام (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)یکی از عمه هامم همینو میگفت ! سال تا سال دختر رنگ خواستگار به چشم نمیبینه میفرستنش بیاد با من دوست بشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا سال دیگه تضمینی 100 درصد (sm2)
گیر دادی به آذرا (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگران بودم و اجبار سفر پیرم کرد
شب نخوابیدن من تا به سحر پیرم کرد
نونهالم که به باغ رفقا روییدم
دیدن دسته ی نامرد تبر پیرم کرد
خانه ی بخت من از بخت بد آن بالا بود
چمدان دست من و کوه و کمر پیرم کرد
دست در دست من و پا به رفیقم می داد
تاول خاطره ی این دو نفر پیرم کرد
زور من بیشتر از وزن قلم بود ولی
حرمت سابقه و منع پدر پیرم کرد
روی دیوار اطاقم بنویسید از او-
بی خبر ماندن و احساس خطر پیرم کرد
حسین آهنی
بزن پلکی به هم گاهی ببین من زنده ام یا نه؟
شکستی قاب چشمم را ببین جان کنده ام یا نه؟
نشسته روی این میز و عذابم را نمی بینی
تو را تا اوج این قصه خودم آورده ام یا نه؟
به این لبخند زیبای تو معصومانه می خندم
خبر داری تو از آه پس از هر خنده ام یا نه؟
قلم را دست می گیرم، خجالت می کشم از تو
تو می فهمی که از عطر تنت آکنده ام یا نه؟
خودت رابردی و رفتی ...من اما عاشقت ماندم
حسابم کن همین حالا ببین بازنده ام یا نه؟
نگاهی کن به بالا و بگو در گوش من آیا
کسی می دید از بالا که من هم بنده ام یا نه؟
حسین آهنی
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)
خدمت شروع شد، تاریک و تو به تو
بی عکس نامزدش، بی عکس «آرزو»
شب های پادگان، سنگین و سرد بود
آخر خدا چرا؟ آخـر خدا بگو
نه! نه! نمی شود، فریاد زد: برقص
در خنده ی فروغ، در اشک شاملو
توی کلاهِ خود، لاتین نوشته بود
"Your hair is black, Your eyes are blue"
خاتون تو رو خدا، سر به سرم نذار
این جا هوا پسه، اینجا نگـو نگو
یک نامه آمد و، شد یک تراژدی
این تیتر نامه بود: «شد آرزو عرو...
س» و ستاره ها چشمک نمی زدند
انگار آسمان حالش گرفته بود
تصمیم را گرفت، بعد از نماز صبح
با اشک در نگاه، با بغض در گلو
بالای برج رفت و ماشه را چکاند
با خون خود نوشت: «نامرد آرزو...»
حامد عسکری
فضای این شعر چقدر سنگینه !(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)نقل قول:
نگاه این دیوثُ ..... (sm2)(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ محمد رضایی چقدر بده (sm3)
فاجعه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جوووووووووووووووون(sm2)(sm2)(sm2 )نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بادمجووووووووووووون (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ديوث به تو چه
ميانه ٢ عاشق جدايي ميانداز(sm2)
اونی که این حرفو زده 50 سالشه ! میخوای ؟ (sm2)(sm30)
ديوث من كلمه عمه رو بولد كردم چيكار دارم به زننده ي حرف(sm2)
احتمال داره امیر بی گزند اردیبهشت بیاد؟
به هیچ وجه منه الوجوهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خخخنقل قول:
ولی کاش اردیبهشت بیاد
چقد صبر خب (sm77)
احتمال داره رونالدو به سیتی نرسه؟
حلال زاده دیروز زنگ زد منو دعوت کرده (sm51) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ووي ووي ووي(sm2)نقل قول:
پاسخ به این احتمال جزء اختیاراتت نبود هادی؟ :)
هرگز هرگز (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمال داره برجام سه رو هم داشته باشیم؟ (sm77)
رفتیم تو احتمالات سیاسی اینم اگه تو حوزه ی اختیاراتت باشه به احتمالات فرهنگی جغرافیایی و اینا وارد خواهیم شد (sm138)
هادي منو به شوهر عمگيت قبول كن(sm2)
میخوام برم پیش یه طلبه ! بش بگم ببینم میشه عمه ناتنی خود را صیغه نمود یا نه ! (sm2)نقل قول:
یه حسی بهم میگه آلبوم بهنام صفوی خیلی خوبه (sm120)
ديوث رقيبه عشقي من نشو كه يه چشمه هايي نشونت ميدما(sm2)نقل قول:
تو پخ كه ميگفتي نه عممه من اصلا فلان ندارم و اينا
الان حشرت زده بالا؟(sm2)(sm2)
صیغه نمیخواد ! فقط کافیه اون بخواد (sm128)نقل قول:
نه عزیز ما حرام خور نیستیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه شوهر عمه خوشگلم ........ بیا تو بغلم . (sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
حالا انصافا ناتنی هستش یا ... ؟؟ (sm2)نقل قول:
زنم كو اول اونو بردار بيار ببينمش(sm2)