یعنی میشه فردا ایکر جای این دختره جام رو بوس کنه ؟(sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
یعنی میشه فردا ایکر جای این دختره جام رو بوس کنه ؟(sm74)
مگه گیگزه؟؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر دنبال پول بود قبلا فرصتای زیادی بود (sm50)
احتمالش یت بره امریکا! ولی خب واقعا دیگه توان اروپا رو نداره بمونه کمک خوزه بشه (sm42)
توان اروپا رو داره شاید توان لیگ پر فشار انگلیس رو نداشته باشه ولی خدا کنه بمونه اروپا حیفه دیگه نبینیشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خواب بودم یه دفه دیدم دهن لق اس ام اس داد لمپارد از چلسی جدا شد باورم نشدم بلند شدم دیدم خبر راست ه (sm14)
قطعا اروپا نمیمونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سق سیاه این دهن لق! با این خبراش (sm14)
لوییزم فروختیم رفت (sm70)
n میلیون کردیم تو پاچه ناصر (sm14)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماتا + لوییز + دی بروین = تقریبا 100 مییون (sm59)
دقت کردین ما از فروش سه نیمکت نشین 100 میلیون کسب درامد داشتیم؟؟؟(sm17)
فرو کردید حسابی (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معلوم نیست مورینیو داره چکار میکنه (sm14)فعلا که داره همه رو میریزه بیرون (sm14)
ماتا کاش میومد رئال (sm74)نقل قول:
دیبروین رو اسکول شدید فروختید خیلی خوب بود
خوشحالم دست غارسا کوتاه موند ازش! (sm14) هیچ جوره تو کتم نمیرفت خوزه با اینا بازیکن بده (sm14)نقل قول:
تغییرات اساسی در راه (sm14)فعلا مشغول پاکسازی (sm14)