مرسینقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مرسینقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوس کامل بوگو چه بیلدی بود اینا ..
ببخش اگه این مدت زیادی اذیتت کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معذرت میخوام
(sm2)سجاد این بچه خوشگله رو تو بیگانه میبینم هی یاد تو می افتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخرین ورژن دیگه پرسیدن دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم 4 شنبه هفته ی بعد افتاد شرکت پخش به من گف ..
خبنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون جنسش خرابه با همه لاس میزنه که بلاخره زیر یکی بخوابه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی شب با کمربند سیاه کبودش میکنم بعدش هم تجاوز(sm120)
(sm120)همیشه از موشکلات عبور میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخرین ورژن شی نشان من بده ..
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
الی تو run بزن winver عکس یبده ..
دیوث تا مشکلی نداری این سینجول بدبختو میکنی وقتی مشکل پیدا میکنی میشه عزیز دل(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این حرفا چیه. مخلصم(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زدی ریدی که این شی شیه ..
بهروز چنگیز رو راک تنظیم کرده (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]هر حيوان كه از دور ديدی
و ندانستی سگ و گرگ است يا آهو،
ببين رو به سمت مرغزار و سبزينه است
يا لاشه و استخوان؟!
آدمی را نيز چون نشناسی،
ببين به كدام سوی میرود؟!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی از دوستان دایرکت و پیغامهای زیادی پیرامون البوم امیر بیگزند و تاریخ انتشار از من میپرسند، واقعا من از تاریخ دقیق انتشار مطلع نیستم و خود عوامل اصلی در صورت صلاحدید اعلام خواهند کرد، ولی طبق احتمالات و شنیده های گذشته بنده فکر میکنم قبل از ماه رمضان منتشر شود و شاید مصادف با ماه مبارک شود!
زین پس با عرض پوزش زین دست دایرکتها رو جواب نخواهم داد!
شایعاتی هم که پیرامون تاخیر البوم بوده و به گوش بنده رسیده تماما کذب محض هست، حسودان چشم دیدن ترکیب جدید با مدیریت هنری بهروز رو ندارند، از نظر من محسن جانِ چاوشی در این البوم یک محسن دیگر و بهروز هم بهروزی دیگر با موسیقیِ وحشیِ چنگیز و...!
دیوث این خبرها از ک.ون.ت در میاری(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول این باعث میشه صفحه اول شماره دو بخوره. من میخوام صفحه اول شماره نخوره. از صفحه دوم شماره 1 بخورهنقل قول:
الی آخرین ورژن راضی هستی ؟!
برم بگیرم ؟
اینی که رو سیستمه 6 ماه عمر کرده
آلبوم بزن و برقصه
اون قرمزه رو بزن 2 ..
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترانه عليدوستي : اگر گلشيفته هم جايزه مي گرفت همين حس را داشتم / او هم بازي كودكي و دوست راهنمايي من است
قطعه عادت با صدا، موسیقی و ترانه ای از شهریار مسرور از تماشاخانه سایت موسیقی ما منتشر شد
(sm54)نقل قول:
من بخاطر 64 بیتی دوباره نصب کردم همین ورژن رو سیستم من از قبل نصب بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
Insert
Page
Break Next
این گوشی من کدوم گوریه
چی شد؟ میخواستم بگم کارش خوبه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم نمیشه. همه صفحات یکی میرن جلونقل قول:
وبمستر بهروز نوشته دیوث (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موسیقی وحشیِ چنگیز (sm118)
(sm142)
من احساس میکنم وقتی آلبوم بیاد همتون از بهروز صفاریان تعریف کنید و بگید که ترکونده
(sm74)
من نمیگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما واقع بینیم خوب کار کرده باشه میگیمنقل قول: