(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یو اروپا نیست شانس داره! (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارسنالم اگر مدعی نیست که یهو بگین جمع کنیم بریم دیگه (sm120)
پس غلط میکردی با من بحث های الکی میکردی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من عابدزاده و مهدوی کیا رُ خیلی قبول دارم...اینا هم پرسپولیسی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی دایی زرنگ تنبلاس با احترام(sm120)
مورینیو اگه امسال هم جام نگیره ونگر مسخرش میکنه (sm120)نقل قول:
اینُ نشون هر کی بدی فورا به جرم جعل سند کونت میذارن....این که دلبوسکه مربی نی امضای منه(sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیدوارم تو همه جاما به جز لیگ قهرمانان قهرمان بشه(sm120)نقل قول:
مرتیکه دو تا روپایی بلد نیست بزنه (sm120)نقل قول:
کاظمیان میگفت به خاطر اینکه تو بازی با قطر بهش پاس ندادم و به یکی دیگه پاس دادم و اتفاقا اون هم گلش کرد با من دیگه حرف نمیزد (sm120)
(sm137) خامس