(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیما بازیشو کردی
فیلمشم باحاله
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیما بازیشو کردی
فیلمشم باحاله
مسعود هم 3 و هم 5 رو کامل رفتم آخرشنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی دوست داشتم بازیشو
بچه ها بیخیال شید هیچی ارزش این بحث هارو نداره (sm10)
سری بازیهای prince of persia جزو زیباترین خاطرات زندگیمه(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای منم همینطورنقل قول:
کلی خاطره دارم
نسخه sands of time انگار قراره دوباره بازسازی بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اطلاع ندارمنقل قول:
ولی من تا اخرش رفتم
خیلی منتظر هستم 6 بیاد
من پشت یه در موندم که باز نمیشد ولی بعدش کرکش رو ریختمنقل قول:
مشکل بازی رفع شد
واقعا خیلی غنی هستش افکاری توی آهنگسازی... دست مریزادنقل قول:
همین تازگیا بود شروع کردم دوباره برم، از قسمت ۱ تا اون نسخه ۲۰۰۸ که یه حالت کارتونی داشت رفتم فک کنم ۴ بود، دیگه ادامه ندادم :))نقل قول:
اینم نسخه جدید که قراره بیاد:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]