اهنگ شهرام صولتی (sm137)
نمایش نسخه قابل چاپ
اهنگ شهرام صولتی (sm137)
ریدی بابا این چیه همون وینمپ و آیتونز و مدیا پلیر حرف اولو میزنن تو پلینقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیستم عاملا فرق دارننقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
five best desktop music player
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم 5 پلیر پخش کننده ویدیو سال 2016 هه ..
5KPlayer
VLC Media Player
RealPlayer
KMPlayer
BS.Player
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا تو که مک داری آیتونز مناسب تو هه ..
تو خفه شو سر خودمو دارم درد میارم چیزی حالیت نمیشه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازی پرسپولیس چه خبره چی شد اصلا ؟(sm2)نیمه کاره مونده باشه ۳-۰(sm120)
فرار پرسپولیسیها به سمت رختکن
بازیکنان پرسپولیس به محض سوت پایان مسابقه با سرعت تمام به سمت رختکن ورزشگاه تختی حرکت کردند.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به گزارش "ورزش سه"، با اتفاقاتی که در مسابقه امروز استقلال اهواز ـ پرسپولیس رخ داد، قرمزها که چشمشان از هواداران حریف ترسیده بود، با سرعت زمین بازی را ترک کردند تا احیانا مشکل جدیدی در زمین بروز نکند.
وحشیا رم کرده بودن (sm2)
درکت میکنم تو میگی احتیاج نیست وگرنه اینا هم خوبه (sm2)نقل قول:
یکی به استقلالیا بگه هر قرمزی که قرمز نی ، قرمز دیدن فک کردن ماییم میخوان ۴ تا رو تلافی کنن (sm2)(sm2)
10 دقیقه بعد اومدن 2 دقیقه رو بازی کردننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم رفت بعد ماه رمضون ؟ (sm10)
این نرم افزار Foobar2000 عجب چیزیه (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
3 مگ حجم داره خیلی سبکه فقط تم خاصی نداره ..
ولی تو سایتش پر از پلاگین ایناس ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیفیتش jet audio تو جیبش می کنه ! (sm118) من چند سال بود jet audio استفاده می کردمنقل قول:
جت فوق العاده س خیلی امکانات داره ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی برای افراد حرفه ای خوبه خیلی سنگینه ..
واسه ریپ خوبهنقل قول:
خوشمل شد (sm120)
(sm98)
چجور افساید گزفت اونو (sm2)(sm3)
یه برنامه چت مث تلگرام و... با آیکون تقریبا سفید رنگ سراغ دارید؟!
موبوگرام ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوما ..
سیگنال ..
اینا مگه آبی نیست آیکوناشون؟! سرچ میزنم تو گوگل پلی آبیه که (sm120)نقل قول:
بیلد 14328 از ویندوز 10 دسکتاپ منتشر شد، Windows Ink و مجموعهای عظیم از تغییرات در این نسخه
من موبوگرامو فقط نصب کردم سفید توش زیاده .. (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm179)(sm120)نقل قول:
یعنی این انجمن با دو تا غول نرم افزاری و سخت افزاری یه نرم افزار چت واسه گوشی با آیکون سفید یا زرد نميتونه پیدا کنه؟! (sm120)
فک کنم روش شبیه دفترچه یادداشت خط خط هم داشت (sm120)
(English)
(Pro)
14328.1000.160418-1609.RS1_RELEASE_CLIENTPRO_OEMRET_X64FRE_EN-US.ISO (3,71 GB)
14328.1000.160418-1609.RS1_RELEASE_CLIENTPRO_OEMRET_X86FRE_EN-US.ISO (2,80 GB)
(ENTERPRISE)
14328.1000.160418-1609.RS1_RELEASE_CLIENTENTERPRISE_VOL_X64FRE_EN-US.ISO (3,60 GB)
14328.1000.160418-1609.RS1_RELEASE_CLIENTENTERPRISE_VOL_X86FRE_EN-US.ISO (2,69 GB)
(Core)
14328.1000.160418-1609.RS1_RELEASE_CLIENTCORE_OEMRET_X64FRE_EN-US.ISO (3,70 GB)
14328.1000.160418-1609.RS1_RELEASE_CLIENTCORE_OEMRET_X86FRE_EN-US.ISO (2,79 GB)
bee talk زرد بودنقل قول:
(sm81)
سرطان بگیر و بمیر(sm50)
شب از جنگل شعله ها مي گذشت
حريق خزان بود و تاراج باد
من آهسته در دود شب رو نهفتم
و در گوش برگي كه خاموش مي سوخت گفتم
مسوز اين چنين گرم در خود مسوز
مپيچ اين چنين تلخ بر خود مپيچ
كه گر دست بيداد تقدير كور
ترا مي دواند به دنبال باد
مرا مي دواند به دنبال هيچ ... (sm172)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی به فکر جهان منه ! تو به فکر آخرت ! (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا در حد خاموش / روشن کردن سر در میارم ! (sm59)
حالا نزدیک دو ساله این ویندوز 7 رو دارم ! (sm51)
پاک نا بود شده ! (sm178)
باید عوضش کنم ! (sm171)
حالا یه 10 می زنم اگه نه تونستم کار کنم دو باره میام 7 ! (sm128)
نه اینم آیکونش رو دیدم... اونی که میگم نیست (sm9)نقل قول:
سیگنال سفید تشریف داره فوق العاده هم نرم افزار خوبیست
آیتونز خیلی استاندارده ! (sm118)
یک شب هوایِ گـریـه
یک شب هوایِ فریاد
اِمشب
دلم هـوایِ تـو را کرده است ... (sm50)