کروس کلید بازی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کروس کلید بازی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینقد بالا و پایین پریدم اخرش سرم خورد رو زمین تا چند دیقه گیج بودم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد 30 دقه رِئال گل مساویو زده احمدی میگه خیلی زود رئال برگشت ب بازی(sm70)
من به حاج کریم رای میدم (sm120)
من گفتم... اتفاقا گفتم کروس و لوکا هر دوشون فوق العاده بودن (sm19)نقل قول:
بهترین بازیکن زمین با اختلاف کارواخال(sm174)
دیپلم افتخار هم تعلق میگیره به حاج کریم (sm120)
منظورت کریمه؟(sm120)ایکر کیه؟بعد از گل اول شانس آوردیم 2-0 نشد ولی بعدش بازی کلا دستمون بود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من داشتم خودمو میزدم (sm2)(sm2)نقل قول:
دفاع وحشیانه خوب بازی کرد(sm120)
همچنان تو کف حرکات ایسکو موندم... پشت پاهاش (sm118)