از همون قدیم به چاوش حسادت میکرده تو عکس داره قر سرش میاد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط jigsaw [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
از همون قدیم به چاوش حسادت میکرده تو عکس داره قر سرش میاد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط jigsaw [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پدره لب تابم دراومده 24 ساعته نشستم پاش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنتون سرویس (sm2)
ترک 1 همین الان رسید به دستم
صد درصد کاور هست
کجا میرن با کاور خواننده های ما
متاسفانه رونق مارکت موسیقی کم شده
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا بیامرزه پدر شادمهر رو که باعث شد عده ی از راه موسیقی پول در بیارن
اقا یکی اینو از برق بکشه خسته شدم خداوکیلی انگشتام درد گرفت ازبس تایپ کردم(sm2)نقل قول:
شاسکول تو که داشتی دان میکردی چطوری از کجا رسید دستت نکنه محسن بیگانه خرید برات اورد؟(sm2)
الان یکی رو دانلود کردم آقای خطرناک
مودب باش پسر کوچک
گرفتی دستت جا شد ؟ (sm2)نقل قول: