-
7 فایل پیوست
سری کامل آلبوم خوانندگان گمنام (تهیه شده توسط دوست عزیز )morteza 54) تبدیل شده از کاستهای استریو پرسپولیس با بهترین کیفیت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
-
2 فایل پیوست
آلبوم منتشر نشده کمپانی تاج 1 و 2 (اولین اجرای خواننده معروف امروز ولی ناشناخته قدیم هلن که ترانه رو دادن مهستی اجرا کرد)
(تو شماره 2 آهنگ کمیاب مرجان قطره ها هست)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
-
9 فایل پیوست
سری کامل ترانه های جمع آوری شده از خانم رامش (23 آلبوم دهه چهل و پنجاه) که قصد دارم تو تاپیکی که برای خانم رامش ایجاد شده به تدریج بزارم.(توسط دوست عزیز امیر گلد موزیک)
چون تعداد آلبوم زیاده چند تا از کاورها رو برای نمونه میزارم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
-
باور کنید تعداد آلبومهای نایاب و کمیاب که دوست دارم براتون آپ کنم خیلی زیاده حدود دویست و خورده ای آلبوم و تعداد بیشماری تک ترانه هست. نمیخوام همینجور فله ای آپلود کنم.نظراتتون برام مهمه.اگه درخواست و فرصت و عمری بود به تدریج میزارم.شبتون خوش
-
1 فایل پیوست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
-
با سلام به همراهان همیشگی قدیم و دوستان جدید
لطفا از سایت های بیرون از تایپیک آهنگ یا آلبومی رو آپ نکنید اگر خودتون کاست یا کاور ارجینال در دست دارید آپ کنید تا دیگر دوستان استفاده کنند
لطفا به بیلبورد تایپیک توجه کنید
موضوع: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
-
نقل قول:
با سلام به همراهان همیشگی قدیم و دوستان جدید
لطفا از سایت های بیرون از تایپیک آهنگ یا آلبومی رو آپ نکنید اگر خودتون کاست یا کاور ارجینال در دست دارید آپ کنید تا دیگر دوستان استفاده کنند
لطفا به بیلبورد تایپیک توجه کنید
موضوع: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشم اشکان جان.چون کاستهایی که خودم خریدم و تهیه کردم دیگه تو همه سایتها گذاشته شده و تو همین سایت خوب موزیک باران یرای دانلود هست منم 90 درصد آرشیوم رو از سایتهایی گرفتم که الان متاسفانه بسته شده و هر کدوم زحمت یه عزیزی هست پس چون آرشیوم با این تاپیک همخونی نداره زحمت رو کم میکنم. انشاالله تو یه تاپیک جداگونه ادامه میدم . موفق و پیروز باشید
-
باسلام خدمت شما دوست عزیز
ممنون بابت زحمتت نام این آهنگ عشق سیاه نه سراب
-
سلام خدمت شما دوست عزیز
کامل آلبوم شماره 8 از عباس قادری رو گذاشتم صفحه 38
-
1 فایل پیوست
آلبوم اکبر فروتن از اروس موزیک
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]http://s9.picofile.com/d/8361674600/c0e0a9c1-b97d-40e9-8de0-45d81cfb9796/AKBAR_FROOTAN_Barg_Estereo_Aroos_Music.rar