من هر آلبومی که میخرم باز می کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط p@RH@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من هر آلبومی که میخرم باز می کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط p@RH@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیدوارم منم اینچنین شمنقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره درسته ، من تا این حد دیگه نیست دسته بندیام ،تا سال انتشار ،کیفیت ، فول کاور جلو میرم ، بخوام اینکارو هم انجام بدم 3،4 نفر میخواد
خب تو بلدی من برم برا وحید توضیح بدم (sm120)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)
آب دستته بذار زمین و برو دانلودش کن، مثل عصای حضرت موساست، معجزه می کنه :Dنقل قول:
این لینکشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیفیت که دیگه دسته بندی نمیخواد... من کلا فولدر آلبومهای اوریجینالم، از آلبومهای دانلودیم جداست... به سال انتشار اهمیت چندانی نمیدم، مخصوصا اینکه این اواخر یه سایت اومده که اطلاعات جامع آلبومها رو داره... کلا اینا برام مهم نیست... بیشتر برام کاورها و آلبوم آرتیستها مهمهنقل قول:
اینو (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچ نرم افزاری توی تگ کردن مثل mp3 tag نمیشه... همه کار انجام میده... از تغییر تگ و استخراج تگ و کاور گرفته تا تبدیل تگ به اسم و اسم به تگ و ...
خیلی خیلی کامله این نرم افزار...
ولی موقع ریپ زدن، تگهای پایه رو با همون نرم افزاری که ریپ میزنم (معمولا itunes یا مدیاپلیر یا winamp)، کاور و بقیه تگهای پیشرفته رو با mp3 tag
برو عامو، همه ی اینا رو اینم انجام میده، تازه کلی خوبی دیگه هم داره، عامو حوصله ت نشه نونم میگیره (sm120)نقل قول:
این درست که دانلودی با ریپ خودم سواس ، ولی کلی میگم ، مثلا FLAC رو با Mp3 ، و Audio ، دسته بندی میکنم ، و باز به نسبت که فول کاور داشته باشه یا نهنقل قول:
مثل این
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]