پرسپولیس امید ها رو زنده نگه داشت...
نمایش نسخه قابل چاپ
پرسپولیس امید ها رو زنده نگه داشت...
گرچه مبتونست نبازه...
یکشنبه آلبوم میخاد بیاد من بدبخت معرفی به استاد گرفتم امتحانمه...
از من بدبخت ترم سراغ دارید..
هی روزگار...
من از شما میپرسم؟ درس مهم تره یا آلبوم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط AMIR ALI 1368 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm144)(sm144)(sm144)(sm144)(sm144)(sm144)(sm144)( sm144)(sm144)(sm144)
به..مشتی این دیگه پرسیدن داره... خب معلومه دیگه آلبوم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درس که همیشه هست...اما اون لحظات ناب منتشر شدن آلبوم توی انجمن حالا حالاها نصیبمون نمیشه.
پس نتیجه میگیریم که خاك و چوک من...
خب پس بپیچونش درسو برادر من (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AMIR ALI 1368 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درس کیلو چنده (sm2)
احسنت ! نظر من به نظر شما نزدیک تر است (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این هادی حسینی خیلی باحاله ! هم جواب دایرکت میده هم پست هارو لایک میکنه !
هم پولای ملت و بالا میکشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
به زور که نیست ! مردم به میل خودشون میخرن ! مثل فوتبالستا که نیست 2 میلییارد به جیب بزنن آخرش هیچی نمیشننقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هم عقیده ایم عزیرم (sm128)نقل قول:
اختلاس و رانت خواری رو میگه(sm2)نقل قول:
(sm70)
مرامتو عشقه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک زیر پاتیم (sm120)
اون که عادی شده حاجی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
فک کنم این سری رفته تهران حضوری بپرسه از پخش کننده آلبوم سوالاتشو
یه شب ماه میاد ... (sm172)
یه شب مهتاب سینجول میاد باران (sm50)
(sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزبه بمانی ...
امیرعباس گلاب ...
مهیار رضوان ...
تنگه ابوقریب ...
دنبال چی بوده تو رابطمون با موچین ... (sm54)
الان این چیه که خیلی راحت مجوز گرفته ...
واقعا با موچین میشه دنبال چی بود تو رابطه ...
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
صبح بخیر عزیزانم
(sm120)
بچه ها کسی این اجرای مدیری که هایده میخونه رو داره ؟
دهن سرویس بده دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قوس باسن مجالم نمیده خودم بگردم(sm70)(sm59)(sm81)(sm3)
قربون قوس باسنتنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]