کرمانشاه؟
لقبت چیه؟(sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
کرمانشاه؟
لقبت چیه؟(sm70)
منو با خودت ببر اي تو تكيه گاه من
خوبه مثل تن تو با تو همسفر شدن
منو با خودت ببر من حريص رفتنم
عاشق فتح افق دشمن برگشتنم
نه بابا (sm2)الان میلاد ردمو میگیره میگه فخر فروختی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه ربطی به فخر داره؟ (sm30)
نگی خودم لقب میزارم روت (sm70)
بدو بخون میخوام اثار جرمو پاک کنم (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درست حرف بزن بفهمم خب (sm54)
گفتم دیگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نقل قول:
من که نفهمیدم کجایی و لقبت چیه (sm98)
سجاد فلاندی دیگه(sm2)نقل قول:
والا بخدا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
سجاد فنلاندی (sm54)(sm120)
(sm54)(sm120)نقل قول:
برو بقیه ی مشاعره حالا فنلاندی (sm70)
میم بده (sm173)
فنلاندی رفتی لالا؟ (sm70)
دیگه نگو دیگه حالا (sm25)نقل قول:
میپرم از خواب شبو لباسمو تن میکنم
چراغو روشن میکنم خونه رو پرسه میزنم
تا خود صبح با خودم همش کلنجار میرم
تا بلکه خوابم نبره نیای به خواب دیدنم
الان میام شرمندهنقل قول:
ماه پیشونی تو قصه
فکر بیداری تو خوابه
خورشید هفت آسمون نیست
عکس خورشید توی آبه
من برم دیگه
صبح خیر سرم باید برم سرکار(sm172)
شب خوش (sm10)
هی تو عشق منی هی تو عشق منینقل قول:
نری دلمو بشکنی هی عشق مهربون
نری میمیرم پیشم بمون
اوکی موفق باشی ، شبت بخیر (sm72)نقل قول:
حدیث تو هم خوابیدی ؟(sm173)
منم برم (sm27)
از این ادامه بدید (sm59)
سرزمین قلبم دارد کم کم از دست میدهد آبادی های خود را
و سربازان یاغی پس گرفتن از من تصرفات قلبم را
نه بيدارم(sm176)ولی در حال مطالعه (sm180)نقل قول:
به به خيلی هم عالی(sm59)(sm10)نقل قول:
آروم جونم،بدون تو ديگه نمی تونم
بخدا خسته س اين دلِ خونم
بدون تو ديگه نمی تونم...نمی تونم...نمی تونم!
من تو را تا بيكرانها من تو را تا كهكشانها
از زمين تا آسمانها دوست دارم ميپرستم
من تو را با نغمه های انتظارم
عاشقم با این نگاه بی قرارم
من تورا همچون پرستو یاسمن ها نسترن ها
من تو را همچون که هستی دوست دارم میپرستم
ما جز برای هم کاری نمی کنیم
گفتم بهت بیا باید میومدی
تو مگه مدرسه نمیری که نیمه شب تازه میای تا دَم صُب؟ (sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهش (sm10)
دو صفحه کامل؟! منتظرید من برم که بیاید مشاعره؟ (sm169)
هیشکی نیس. همه شعرا هم به (( ی )) ختم میشه پدرمون درومدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب توی ماشین یه ترانه پخش شد تمامش با "ی" شروع میشه حس گنج پیدا کردن بهم دست داد (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط dani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یار قشنگ دلم بیا که تنگه دلم
تا کی با دلتنگی باید بجنگه دلم
یه کاری کن خدایا من از این دل جدا شم... نفریم به هرچی عشقِ میخوام عاشق نباشم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا ما بریم تنظیم موتور (sm26)
کوفت (sm39) بیست دفه اینو گفتید (sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صب بخیر (sm176)
صب بخیر (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهستی یه آهنگ داره به نام دورنگی که همه بیتاش با ی شروع میشه اون گنج من بود که تموم شد(sm74)
یادمه... جوگیر شدی همه ـشو یه جا گفتی... یا یک رنگی و موندن به ذل مهر ـو نشوندن...نقل قول:
نوشته اصلی توسط dani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلامون هی حتی مطلع الفجر (sm50)
مزن بردل ، مزن بردل ، ز نوک غمزه تیرم
که پیش چشم بیمارت بمیرم ، بمیرم
قدح پرکن ، قدح پرکن ، که من از دولت عشق
جوان بخت جوانم گرچه پیرم ، گرچه پیرم