افسار دلم دست خدا بود ، چنين شد
اي واي اگر دست خودم بود ... چه ميشد؟!!!
مقصود دلم مهر و وفا بود ، چنين شد
گر قصد دلم جور و جفا بود ... چه ميشد ؟!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
افسار دلم دست خدا بود ، چنين شد
اي واي اگر دست خودم بود ... چه ميشد؟!!!
مقصود دلم مهر و وفا بود ، چنين شد
گر قصد دلم جور و جفا بود ... چه ميشد ؟!!!
دعوامون شد...😳
گفتم: دیگه نه من نه تو...!
گفت: میخامت دیووونه...!
گفتم: ولی من نمیخامت ، فقط هرچی داریو بردار و برو..😒.!
اومد سمتم،بغلم کرد انداختم رو شونشو راه افتاد بره...!
گفتم: دیوونه چیکار میکنی؟
منو بزار زمیییییین...!!!!
گفت:مگه نگفتی همه چیتوبردارو برو؟
منم همینکارو کردم!!!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه جمله هست میگه دیروز گذشت فردا هنوز نیومده امروز رو دریاب... این معمارش خیلی جدی گرفته 1درصد فکر نکرده پسفردا این بیابونا هم ساخته میشه فقط برای "امروز" ساخته این اتاق فکر دلباز رو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی مغزتُ *** (sm2) کل آنتوان دوسنت اگزوپری رو خوابوندی با این داستان پردازی فانتزی ـت (sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نت اونجا رو از الان ردیف کن موقع چیدن خونه خسته شدی بیا اینجا بگم آتی ماساژت بده (sm70) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه وقتــــــایی هست که
جواب همه نگرانیـــات و دلتنگیات
میشــه یه جمله که میکوبن تو صورتــــت
“بهم گیر نـــــــده، حوصله ندارم “
ﯾﺎﺩﺗﻪ ﺍﺯﻡ ﭘﺮﺳﻴﺪﯼ
ﭼــــــــــــﺮﺍ ﺳﻴﮕﺎﺭ ﻣﻴﮑﺸﻲ ؟
ﮔﻔﺘﻢ : ﭼﻮﻥ ﺁﺭﻭﻣـــــــــﻢ ﻣﻴﮑﻨﻪ
ﮔﻔﺗﯽ : ﻣﮕﻪ ﻣﻦ ﻣــــــــــﺮﺩﻡ ﮐﻪ ﺑﺎ
ﺳﻴــــــــــﮕﺎﺭ ﻟﻌﻨﺘﻲ ﺁﺭﻭﻡ ﺷﻲ ؟
ﺩﻳـــــــــــﮕﻪ ﻧﮑﺸﻴـــــــﺩﻡ
ﺑﺎ ﻭﺟﻮﺩﺕ ﻭ ﻗﻮﻻﺕ ﺁﺭﻭﻣﻢ ﮐﺮﺩﯼ
ﺍﻣﺎ ﺣﺎﻻ ﭼﻲ ؟
ﮐﺟﺎﯾﯽ ﺑﺒﻴﻨﯼ ﺑﺎﺯﻡ ﺳﻴــــــــــگار
ﺟﺎﺗﻮ ﭘﺮ ﮐﺮﺩﻩ ؟
ﺩﺍﺭﻱ ﻳﮑﻲ ﺩﻳﮕﻪ ﺭﻭ ﺗـــــــــَﺮﮎ ﻣﻴﺪﻱ
ﺁﺭﻩ ....... !!!
یه حسایی
یه آدمایی
یه وقتایی
یه ثانیههایی
رو تو زندگی گم میکنی و هیچ وقت دیگه هم پیداشون نمیکنی
سرما و گرماشون بهمون اثبات شده هست(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید زمین های دورش رو هم خریده و میخواد باغی چیزی بکنه ، این ویو دلباز رو هم برای همون باغات گذاشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]