چنگیز رو مطمئنم عالی تنظیم کرده ! اون یکی رو هم 6/8 زده (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چنگیز رو مطمئنم عالی تنظیم کرده ! اون یکی رو هم 6/8 زده (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دل من زیاد قوی نیست
یه چی میگم به اینا جمش کنین ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره میدونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی برخلاف انتظار اونا که بهش نقد دارن تو این آلبوم میترکونه
البته این حرفم هیچ مبنایی نداره فقط احساس میکنم و چیزی از موسیقی سر در نمیارم
دیوث به وقتش حساب تورو میرسم من (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی ممه هاتو بپوشون اینجا نامحرم زیاد پیدا میشه ، شبم نمیتونم بیام فعلا از موز یا خیار استفاده کن تا بیام بشینی روش (sm2)(sm30)
تنظیمش؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من رو به صفاریان میدم فحش ، راه میرم میدم فحش
تفففف ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ههههههههههههههههههههههههه ... (sm50)
من از تنظیم کوشان نگرانم ! میترسم مثل کارهای دیگش همون سمپل های تکراری رو داشته باشه (sm25)
کلانقل قول:
شکیلا و شجریان - یه چیزی باید تو مایه این دوتا موسیقی براش کار کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)یعنی کلا تو دنیای دیجیتال بروز بودن یعنی پشم
حذف کنه مسلخ رو به جاش بذاره (sm25)نقل قول:
الی جفت رسولارو حامله کردی با این جهان ارتقا داده شده ات (sm120)
رکورد منو زد ! رکورد قبلی 100 صفحه ور زدن من در مورد منشی بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خود بیل گیتس هم در عجبه و روحشم از چیزایی که الی و سینجول اینجا میگن خبر ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول رو گفتم اینترنتم بدون فیلترشکن کار نمی کنه گفت برو ویندوزت رو عوض کن (sm2) امیر 4 تا عدد گفت درست شد سرعتشم بالاتر رفته (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آموزش قرار دادن گزينه لايك در پست های خود در گروه ها یا چت خصوصی
تلگرام بعد از بروزرسانی اخیر رباتی را با عنوان @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] معرفی کرده است که به وسیله این ربات میتوانید برای پست های خود در گروه یا **** گروه ها گزینه لایک یا دیس لایک قرار دهید.
1 ابتدا به ربات @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] مراجعه کنید
2گزینه /start را انتخاب کنید
3محتوای مورد نظر خودتان مثل عکس فیلم متن و... را برای ربات ارسال کنید
4 ایموجی مورد نظر خودتان را تا سقف6 ایموجی انتخاب کنید به عنوان مثال گزینه publish. را انتخاب کنید و به گروه یا چت خصوصی خود ارسال کنید.
❗️ توجه داشته باشید این قابلیت فعلا در كانال ها پشتیبانی نمیشود.
🎓آموزش قرار دادن گزينه لايك در پست های خود در گروه ها یا چت خصوصی
تلگرام بعد از بروزرسانی اخیر رباتی را با عنوان @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] معرفی کرده است که به وسیله این ربات میتوانید برای پست های خود در گروه یا **** گروه ها گزینه لایک یا دیس لایک قرار دهید.
🎓🎓🎓🎓🎓🎓🎓
1 ابتدا به ربات @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] مراجعه کنید
2گزینه /start را انتخاب کنید
3محتوای مورد نظر خودتان مثل عکس فیلم متن و... را برای ربات ارسال کنید
4 ایموجی مورد نظر خودتان را تا سقف6 ایموجی انتخاب کنید به عنوان مثال 😍😊😀😅😄😆 گزینه publish. را انتخاب کنید و به گروه یا چت خصوصی خود ارسال کنید.
❗️ توجه داشته باشید این قابلیت فعلا در كانال ها پشتیبانی نمیشود.
میخوام یه شرکت نرم افزاری بزنم این الی رو میکنم مسول تبلیغات باورکنین اشغال هم بزنیم با تبلیغات این رکورد فروشو میزنیم(sm2)دیوث گاهیده ما رو هر روز 1000بار میگه جانتونو ارتقا بدین
Kagemusha (1980) BluRay 720p Farsi Dubbed
3ساعت. سینمای ژاپن(sm50)
من نبودم اون صادق و کامران بودن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول بیا این دیوث باکتری رو جمع کن(sm2)
دیوث باکتری گفتم یاد خطر دیوث افتادم(sm2)
دیگه دووووووووووووووووست ندارم (sm74)(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
بدن کریستی پر تتوِ ... (sm81)
نمیدونستی؟! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کریستی ستاره میشمرم بازم شبا باز به یادت ... (sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بمیر بابا هات اسپات نصب میکنی میری تو سایت سکـسی دیوث میخوای کارتم راه بندازم ..
رحلت جانسوز امام خمینی رو به تمااااااااااااام مسلمین جهان تسلیت عرض مینمایم (sm50)نقل قول:
هر چی بود و هر کی بود خیلی بهتر ازینا بود خیلی ! (sm50)
نقل قول:
امیر الان یارای تیمت رو مشخص من واسه ضربه نهایی آماده شون کنم (sm120)
باو خوباش اینجا جمع شدن (sm59)(sm2)نقل قول:
نقل قول:
(sm74)لباس یقه باز پوشیده
این ترانه هم خودشو لوس کرده دیگه ! (sm98)
تنها راهش یکی صب بره انقلاب رو پیاده روی خاکی بشینه با مودم 4gاپ کنه
اگه گفتین کی ؟ (sm2)
ساختگیه بابا