به خودم گفتی ی روز(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
به خودم گفتی ی روز(sm50)
خودخواه باشید نظر بقیه رو اصلا مشاهده نکنید چه برسه بخواید حرص بخورید (sm59)
نه اتفاقا آدم خوبه بدونه بقیه نظرشون چیه. اگر هر کسی حرفه ای باشه حرف درست رو تشخیص می ده
شب می رم تو فیس دوغ ببینم چه خبره.
چک کردم زیاد نیستن اگه بودن گروه درست میکردم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ولی برا خنده میخونم (sm120) آدم دل و رودش درمیاد بعضی نظرات رو میخونه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویدیوشو تازه دیدم همه چی نوشته بود(sm120)
سلام پارسا جان. من دارم از تجربه کن لذت میبرم . امروز هرجا که رفتم با هندزفری مدام گوش دادم و محو وکال شادمهر شدم. پس از مدت ها شادمهر وکالی بسیار فنی و پر احساس ارائه داده. تحریرهایی که در فواصل زده میشد که مختص سبک خودش هست مثل چراغونی کوچه ملودی بود. شاید قدرت صدای شادمهر به اندازه 30 سالگیش نیست ولی گرمتر شده و میدونه چطور از صداش استفاده کنه. ملودی شیرین بود و با ترانه هماهنگی خوبی داشت. تنظیم از فضای امبینت - چیل اوت به صورت غافلگیرکننده به ریتم هاوس میرسه بار اول یه مقدار میخوره تو ذوق ولی در ادامه با شور خاصی که صدای شادمهر ایجاد میکنه به یه نشاط و قدرت میرسه، میکس و مستر میتونست بهتر باشه تا ریزه کاری های بیشتری در تنظیم به گوش میرسید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که خیلی دوست داشتم و امیدواریم به آلبوم خیلی بیشتر شد. معمولا شادمهر آهنگ هایی که فکر میکنه هیت میشن برای اسم آلبوم انتخاب میکنه و آهنگ های خاصُ میذاره تو خلوت شنونده شنیده بشه.
پیش فروش از ابتدای هفته آینده(sm127)
سنگ تموم بذاریم براش
آقا یکی بنر بزنه مشترک برای امضامون بزاریم
(sm118)(sm118)(sm118)(sm118)
آرزوی من، ورزشگاه یکصد هزار نفری آزادی کنسرت شادمهر(sm74)(sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ قشنگی بود ولی خدا کنه بیشتره آهنگ های آلبوم آهنگسازی و تنظیم از خودش باشه
خدا کنه همینطور که میگی باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر به نظرت آلبوم ماله آونگه دیگه؟
من که حال نمیکنم با این بچه مچه ها کار میکنه هنوز خودش بهترین آهنگسازی و تنظیم کنندگی رو انجام میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید تک آهنگ ها رو بده اینا انجام بدن نه آهنگ های آلبوم رو
فعلا که انگار کل البوم رو میلاد هاشمی و سعید زمانی تنظیم کردن خودشم هست اما بعید میدونم بیشتر از دو ترک داشته باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم کلا فقط تنظیم خودشو میپسندم
اگه اینا بیشترشو تنظیم کرده باشن من از همین الان میگم آلبوم ضعیفتر از طرفدارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تعداد ترک های کار اینا مشخص نیست حالا باز سعید زمانی یه چیزی میلاد هاشمی در حد شادمهر نیستنقل قول:
همین چند روز پیش یکی از تنظیمای خودشو شادمهر از البوم حذف کرد شعر مونا برزویی بود
دمو گذاشته بود موزیک خیلی خوبی بود
در مورد قدرت صداش باهات موافق نیستم ولی منم کاملا موافقم که ریزه کاری ها و صدای شادمهر وسط اهنگ و تحریراش تو زیر صدای وسط اهنگ که بی نظیره واضح به گوش نمیرسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Candle_ir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این مونا برزویی هم همون تقدیرش خوب بود اونم فک کنم از دستش در رفتنقل قول:
یه دختره بود موقعی که شادمهر ایران بود یکی از ترانه سراهای پایه ثابت شادمهر بود اسمش یادم رفته خیلی خوب بود اون
نیلوفر لاری پور. یه ترانه ضعیف نداره این بشرنقل قول:
احسنت همین نیلوفر و بهروز صفاریان رو حفظ میکرد خیلی قوی تر از الانش بود البته الانم خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعانقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب من هر چی میزدم سرم برای همین چیزا بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به اصطلاح عامیانه میگم
وقتی خودش تنظیم و میکس میکنه کار شادمهری میشه به معنای واقعی
دقیقا میدونه کجا رو دو صدائه کنه میدونه کجا یه زیر صدا با یه ساز بزاره که آهنگ احساسی تر بشه
وقتی تنظیم و حتی میکس از خودش نیست این مواردی که شما میگین پیش میاد در واقع این موارد اصلا وجود نداره که شنیده بشن
با هندزفری گوش بدی وسطای اهنگ تحریرای کوتاه میزنه همراه با گیتار الکتریک منظورم اوناست گیتارم که شادمهر خودش زده و به اضافه اون تحریرا تنظیم رو یکم متفاوت تر کرده وگرنه اینارو حذف کنی میشه یه تنظیم روزمرهنقل قول:
با سیستم قوی گوش میدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با یه کلیک صدای خواننده حذف میشه
این اون چیزی نیست که شما دنبالشی
اون کار تنظیم کننده س نه مسترینگ
(sm50)
من موندم حکمت این بالن تو ویدئو های فرید ناصری چیه(sm120)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکانت ساختم دیدم این سعید زمانی رو انگار غرور برداشته
یه انتقاد کوچیک کردم بلاکم کرد(sm2)
(sm120)نقل قول:
من همین نزدیکیام
این اهنگو باید ورژن پیانو هم بده بیرون
روده بر شدم من الان نقش زمینم (sm30)نقل قول:
(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
پست علی انصاریان برا شادمهر: سلام.....نكن آقا ،،،نكن رفيق قديمى ،...نكن داداش،،،نميشه دوستت نداشت رفيق..عالى مثل هميشه تو مخ و اعصاب و روان (sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم آره غرور گرفته آقایون رو. (sm120)نقل قول:
همه ملت تو کف تجربه کن هستندنقل قول:
من همین نزدیکیام
یه قدم پشت سرت