فرانچسکـــو توتــــــی: من به همه دوست دخـــترهایم خیــــانت کردم اما به رم خیــــانت نکردم و هرگـــز هم خیـــــانت نمیکنم(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
فرانچسکـــو توتــــــی: من به همه دوست دخـــترهایم خیــــانت کردم اما به رم خیــــانت نکردم و هرگـــز هم خیـــــانت نمیکنم(sm2)
مُردنیه واکسنی(sm3)
اتلتیکو هم فهمیده بود از چپ و راست توپ رو سانتر میکردن (sm172)جلو سوسیداد هم گلامون همش ازرو سانتر از جناحین بود (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بد بختی وقتی بیرون هم میاد مثل بازی با اتلتیکو یا لاکرونیا سوتی میده (sm172)بازی با اتلتیکو یه بار دیگه هم بد اومد بیرون که توپ رو ویا زد تو اسمون (sm172)
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کنفرانس خبری دیروزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چهره ي آنچلوتي وقتي از او براي پنجمين بار در خصوص اينكه چه كسي درون دروازه قرار ميگيره ، سوال پرسيده شد(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اون پاس گلش جلوی مهاجم بوسنی درس نگرفته بعد میخواد مقابل ژاپن و کره همینطوری بازی کنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﺑﻌﺪ ﯾﻪ ﻋﻤﺮﯼ ﯾﻪ ﺩﻭﺱ ﺩﺧﺘﺮ ﭘﯿﺪﺍ ﮐﺮﺩﯾﻢ(sm2)
ﺩﯾﺸﺐ ﺍﺱ ﺩﺍﺩﻩ ﭼﯽ ﭘﻮﺷﯿﺪﯼ ﻋﺰﯾﺰﻡ ؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﮔﻔﺘﻢ ﯾﻪ ﺷﻠﻮﺍﺭ ﮐﺮﺩﯼ ﻗﻬﻮﻩ ﺍﯼ ﺑﺎ ﺭﮐﺎﺑﯽ
ﺁﺑﯽ
ﺍﺯ ﺩﯾﺸﺐ ﺩﯾﮕﻪ ﺧﺒﺮﯼ ﺍﺯﺵ ﻧﯿﺴﺖ . ، ﺟﻮﺍﺏ
ﻧﻤﯿﺪﻩ . . .
ﺍﻧﮕﺎﺭ ﺑﺎﺑﺎﯼ ﭘﺪﺭﺳﮕﺶ ﺗﻮ ﺧﻮﻧﻪ ﮐﺮﻭﺍﺕ
ﻣﯿﺰﻧﻪ
ﻣﯿﺨﻮﺍﺑﻪ :||||
ﻫﻤﯿﺸﻪ ﭼﻮﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺻﺪﺍﻗﺘﻤﻮﻧﻮ ﺧﻮﺭﺩﯾﻢ....
رسانه های کاتالان یادشون نبود بگن کریس به خاطر خطاش باید محروم شه بعد این جاکشا یادشون بود (sm2)نقل قول:
ورزش 3 :بازیکن تیم مالاگا با ضربه ای که به صورت مسی کرد نابغه ارژانتینی رو نقش بر زمین کرد ...ادم تیتر رو ببینه فک میکنه طرف زده کیونش گذاشته (sm2)
طرفداری :بازیکن مالاگا :مسی به من فحش مادر داد (sm2)
لئو(sm2)(sm30)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممد فک کنم قراره به سرنوشت میلان دچار شیم (sm50)نقل قول: