(sm3)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm3)
خوبه خوشم میاد تاپیک شادمهر رو تبدیل به توالت کردین دمتون گرم (sm70)
نه بابا میخوایم برینیم پس کله ی هَپَلو (sm2)
یه جمله هست که میگه مثل تتل باش بزار هیچیکس دوست نداشته باشه ولی همه پیگیرت باشننقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین که پیگیرشی بسه (sm39)
بابا تو خیلی سس خلی بخدا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MEHRAN_DRAGON [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولمون کن
دوست عزیز فک میکنم ادرس رو اشتباهی اومدی ... ایتجا اگه کسی حتی از شادمهر دلخورم باشه و نخواد به کاراش گوش بده مطمئنا میره کارهای علیرضا افکاری روزبه داریوش معین ابی و هنرمندای درجه یک رو گوش میده نه تتلو که عقده های شخصیشو در قالب فحش های رکیک به خورد نسل خردسال میده و یه نسل رو به لجن میکشه پس اگه طرفدارشی میتونی بری توی پیجها و انجمنها و کانال های مربوط به خودش ازش تعریف کنی نه اینجا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از هر کی هر جا دلم بخواد تعریف میکنم چون اینجا هم فضولی بقیه خواننده ها رو میکنن از اونا یاد گرفتم (sm70)
یادم نبود تو دکتری (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به شدت موافقم. تربیت نسل جدید رو خیلی خراب کرده. اکثرا بد دهن هستن
فتانه - اون ور دنیا کیفیت ویو (sm127)