مرا مقايسه با تو بگو كسى نكند
كنار گل مگر از حُسنِ خار ميگويند
تو رفته اى و نشستم كنار اين همدم
به اين رفيق قديمى سه تار ميگويند ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
مرا مقايسه با تو بگو كسى نكند
كنار گل مگر از حُسنِ خار ميگويند
تو رفته اى و نشستم كنار اين همدم
به اين رفيق قديمى سه تار ميگويند ... (sm50)
ای که در کوچه معشوقه ما میگذری
بر حذر باش که سر میشکند دیوارش
آن سفرکرده که صد قافله دل همره اوست
هر کجا هست خدایا به سلامت دارش
(sm81)
04 Death From Within ... (sm50)(sm1)
یه چن جا از موزن صحبت شده حال ندارم کات کنم ..
تو تی وی پلاس - دورهمی و سامان گوران هم آهنگ کجایی موزن تقلید کرده ..
لینک کاملشو بذار دانلود کنیم کاملشونقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Revenantt [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حضور ذهن ندارم ..
شیز مهمی هم نی ..
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر لطف میکنی این ویدیو رو با کمترین کیفتش از آپلود بوی یا هر جای دیگه بهم لینک دان بدی؟! (sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خواستم دانلودش کنم برات بفرستم ولی نمیتونم از یوتیوب چیزی دان کنم نمیدونم چرا (sm9)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به شخمت (sm134)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]