ويندوز ٩٨ بهت توصيه ميكنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ويندوز ٩٨ بهت توصيه ميكنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm55)
مال اینه انقد میری دوش میگیری سرت خیس میشه ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ژلوفن بخور 1 ساعته حله !
ملينا جون سلام هاني چطوري
نه قرص نميخوامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتي سرم درد ميگيره انواع و اقسامه دري وري ها رو ميگم اماده باشيد(sm2)
خوش اومدی میگم یوزرتو تغییر بده به 1381 تا نگن 13 سالته یه سالم یه ساله (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط melina1382 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm178)
ححح باشه
ملينا ١٣٨٢ سكه عندالمطالبه ميدم بهت
به علاوه يه اپارتمان ١٤٩ متري
يه واي اف مشكي هم ميدمت
با اجازه بزرگترا بله؟
خودشم ادمینه. کدوم خواننده ای رو دیدی هر دقیقه آماده باشه یه اتفاقی بیفته پست بذاره؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صفحه اینستاگرامش فقط دست خودشه. صفحات شخصی فرق میکنه با صفحات هواداری.
(sm192)
عروس رفته تاپيك بچينه
مشکلش اینه که فقط تو زمانی که جدا بشه از مدافع کاربرد دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیشده؟
باشه عزيزم بجز اونا هادي هم روشون
تا اخره عمرت كنيزيتو ميكنه
قبوبه؟
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يه غوله نرم افزاري هم داريم فنه ارينه اونم ميذارم رو مهريت هرشب برات فيلم دانلود كنه خوبه؟
(sm30)
دیوث سن دختر نداشته تو داره (sm2)نقل قول:
عشقم يه الي هم داريم اينم رو بقيه ميدم هر روز برات وين ده نصب كنه
حرف نزن ميانه دو كبوتره عاشقانه زر اضافي نزننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
٢ دنگ كارخونه هم روش
بابا كيت اپتن هم بود با كله ميومد(sm2)
اگه به عمه م نگفتم که بش خیانت کردی (sm30)(sm30)
سرش درد میکنه؟یا به جایی خورده؟
عمتو طِلاقش دادم(sm2)
عزيزم من از عشقه تو ديوانه شدم سرم به جايي نخورده
جون من؟
بخدا سرش خورده به جایی عکسشم عوض کرد
هادي بميره
برم شام
عزيزم اين كه چيزي نيست فردا ميخوام يه اهنگ در وصفت درست كنم
نوشه جون عشقم جاي منو خالي كن
هادي چوني كدوم گورستوني رفتي(sm2)
به دختر 12 ساله هم رحم نمیکنن مردم (sm2)
تو برو تو صفحه فیس بوکش کلا یه دونه دختر تو فیس بوک از قلم انداخته همشم دختره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط melina1382 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
“ملینا دار و ندارم و تو رو دوست دارم و پیشت می مونمعاشقت هستم و دل به تو بستم و آروم جونم
فيس بوك من؟ ٤ ساله نديدمشنقل قول:
اين اينستايي كه رو كاورا هست و ميدونيد اينستاي معموليمه
يه پروفايله مخفي دارم اونو بايد ببيني داف بازاره(sm2)
ارومه جونم ارومه جونم(sm2)