حالا ببین میتونی فراریش بدی ..... (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا ببین میتونی فراریش بدی ..... (sm2)
ديوث يه ذره بيشتر درباره فيسبوكم تعريف كن ٢ تا عكس بذار حوصلم سر رفته(sm2)
نه من ميدونم اونم عاشقمه كجا بره؟ همينجا ميمونه پيشه شوهره ايندشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم اين **** اهنگه زيبا رو بزن سر دره سايت
ســـوــپــر
من یه بار رفتم تو فیسبوک خواستم مخ چند نفرو بزنم .... (sm2)
دیوث همه رو کرده بود از آن خودش ......... انگار همه یه جوری طلسم شده بودن (sm2)میگفتن ما نامزد داریم بعضیاشونم ج نمیدادن ....
دیوث به همه شونم قول ازدواج داده بود (sm2)حالا اینارو گفتم که تو یکی دیگه قول نخوری ! (sm2)
فيسبوكه كيو داري ميگي ديوث
عوضي عشقه منو بپروني زنگ ميزنم هاستو ميتركونم
فیس بوک خودم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا میگفتم نامزدت کیه همه میگفتن مهدی جونم مهدی .... (sm2)
بذار عشقم شامشو ميل كنه بياد
انچنان ضايت كنه كه
ن دیگه بعد از شام باید بره مسواک بزنه بعدشم لالا که فردا صبح زود بره مدرسه بعد ازونم بیاد تکالیفشو بنویسه ایشالله فردا بعدازظهر میبینیش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دی جی ریدمانیان خجالت نمیکشی با این سن و سالت یوزر متولد 82 درست میکنی (sm25)
نه اخه شماها نميفهميد
برقه خاصي تو چشمانه شكلكي كه گذاشت بود
منو اسيره خودش كرد
یکی از دوستام تو ایران میخواد نت بگیره! چی بگیره ؟ الان شاتل سفارش داره ولی دارم میبینم نا محدود نداره کلا ..
چی بگیره قیمتش خوب باشه نامحدود باشه سرعتشم خوب باشه
خودم ميرم براش مشقاشو مينويسمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يه شعري درباره عاشقي بود الان سرم درد ميكنه يادم نيست برو بعدا بيا تا بخونمشنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به دوستت بگو بره انجمن پي سي وورلد بخشه اينترنتش هرچي بخواد ميفهمه
دست خط تو خرچنگ قورباقه ست معلمش میفهمه تنبیه میشه طفلک (sm2)نقل قول:
غلط كرده كسي بخواد به عشقم بگه بالا چشمت ابروعهنقل قول:
عينه بز ميدم پرتش كنن بيرون
شاتل نامحدود داره که ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انریکه دوباره روبرتورو فیکس کرد دفاع :|
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نداره که کجاشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب حالا که اینجوریه !نقل قول:
ایشاالله که خوشبخت بشی با عشق 14 ساله ات (sm2)
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)(sm10)نقل قول:
فلفل نبين چه ريزه بكشن ببين چه تيزهنقل قول:
هروقت گوش ميدمش اشك تو چشام جمع ميشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا بيامرزتت جلال خان
در کوی عشق جان را باشد خطر اگرچه
جایی که عشق باشد جان را خطر نباشد ... (sm50)
به اصفهان رو كه تا بنگري بهشتِ ثاني
به زنده رودش سلامي ز چشمِ ما رساني
(sm81)
توام شدی میلاد 2 (sm2)نقل قول:
تو روابط من و مولکم دخالت نکن
اهنگو گوش دادم يه ذره گريه كردم سر دردم خوب شد تا حدودي
نقل قول:
عمه یا ممه توی دست و بالت داری !؟ (sm120)
ملینا در زمان های قدیم جلوه ی معنویت بود اینجا یه ملینا هست جلوه ج...نده گری به حساب میاد
يه عمه سراغ دارم نوي نوينقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط تا تو تختم ميومده و برميگشته خونه
عمه يكي از بچه هاست اشناست
توهین نکن میلاد دیوث
ديوث درست صحبت كن درباره زنه ايندمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ديوث باكتري من خودم اينجا هستم تو چي ميگي سيرابي
من خودم اخره غيرتم تو حرف نزن(sm2)
کاری به زن آینده ات ندارمنقل قول:
دارم میگم اراک - مسیر خورد این سمت میارم میبینیش