نمیشه به کارتش واریز کرد (sm70) فقط باید همون بانک باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نمیشه به کارتش واریز کرد (sm70) فقط باید همون بانک باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)همه بانکا تو سایتشون یجور عضویت داره به همه شتابا میشه ریختنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
4 تا صفحست دیگه ، 2تا فایل
این لینکو بذار تاپیک بقلی
(sm171)فک کنم باید بری بانک یوزر پس بگیرینقل قول:
تو پنلی که من دارم فقط میشه به بانک خودم واریز کنم
ترانه ماه رو بخاطر مصاحبه زدم اخبارنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودش اومد که دیگه مشخصن برای پست البومه
بعضی بانکا اینجور کدوم بانکینقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
لطفا فیلم های زبان اصلی و باکیفیت BLURAY روهم بیارید(sm2)یعنی چقد شیرین باشی اینو بگی
کاش فیلم دوبله نشده هم میآوردید.نقل قول:
واسه کلاس زبان و دانشجویان زبان فیلم دوبله نشده لازمه.
ممنون
با یه بنز خف کپل