بچه ها منو حلال کنین ! (sm51)
من واقعا رفتم برای نصب ! (sm155)
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه ها منو حلال کنین ! (sm51)
من واقعا رفتم برای نصب ! (sm155)
لپ تاپم همین الان یه هویی !
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساقی زینتی : من قسمت 22 مُردم ، چطور آخر فیلم نامه رو میدونستم که بخوام لو بدم !!
چند وقت پیش مصاحبه ای از قول بازیگر نقش مل مل در شهرزاد روی برخی سایت ها اومد که در اون این بازیگر بعد از تعریف از سریال گفت :
طبق اطلاعات من بزرگ آقا کشته و شیرین دختر او راهی تیمارستان می شود به همین دلیل بچه به شهرزاد تعلق می گیرد و او با فرهاد ازدواج می کند.
حالا در این گفت و گوی تلفنی این بازیگر با تکذیب این حرفها میگوید : کدام بازیگر ابلهی این کار را انجام می دهد؟/همین بلا را سر ابوالفضل پورعرب هم آوردند پوست همه شان را در دادگاه می کنم.
(sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند سال پیش بالاترین و بهترین مادربرد اینتل همین بود گرفتم الان دیگه باید بگم شیرم تو این مادربرد (sm2)
چی شد دلکم نمیشه ؟ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیانسه از کل آلبومش ویدئو درست کرده در یک فایل ، شده فیلم (sm120)
مورینیو سرمربی منچستریونایتد میشود(عکس)
نشریه ساندی اکسپرس ادعا کرد که ژوزه مورینیو فصل آینده هدایت منچستریونایتد را برعهده خواهد گرفت.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به گزارش "ورزش سه"، یک روز پس از آنکه یک نشریه پرتغالی از امضای قرارداد بین مورینیو و باشگاه منچستریونایتد خبر داد، ساندی اکسپرس در گزارشی اختصاصی ادعا کرد که مدیران یونایتد ماه آینده و با پایان رقابت های لیگ برتر، آقای خاص را به عنوان جانشین لوئیس فان خال معرفی خواهند کرد.
در گزارش این نشریه آمده که مورینیو بعد از مدت ها مذاکره با یونایتدها، سرانجام هفته گذشته با آنها به توافق رسیده است.
دلیل اعلام نشدن این خبر به طور رسمی هم، به هم نخوردن تمرکز بازیکنان این تیم در هفته های حساس پایانی است که برای کسب سهمیه چمپیونزلیگ و قهرمانی در FA Cup تلاش می کنند.
ما که چیزی نمیبینیم در عمل !!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
100 تا دیگه لینک بزاری بازم نقل میگیرم و بازم میگم هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده !!!
Uaral - Sounds of Pain..._(song365.cc)(sm74)
مردم درمشهد شامپو ريختند توى آب نماى وسط ميدان! و به حادثه ای تبدیل شد. آب نما کف عجیبی کرد و ترافیک عجیب تری بوجود آمد!! (sm77)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو گوش کن عزیزم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوق العاده (sm25)
ار فردا شروع میشه
هر کی عکس بذاره از game of therones بنش میکنم
شادمهر : معتاد شدم ببینم فضولش کیه (sm30)
عالی بود این حرفش (sm2)
علی دمبه کجایی (sm2)ممد کجایی دقیقاً کجایی (sm2)
تقلید از تاکتیک لُنگ ِ علی دمبه (sm2) تپه های داوودیه (sm2)
اکبر میثاقیان هفته ای یک بار شاگردانش را به آبگوشت در زمین فوتبال دعوت می کند ومعتقد است این ترفند موجب افزایش همدلی در تیمش و نزدیک شدن بچه ها به هم خواهد شد که در نتیجه گیری تاثیر گذار است!
(sm30)
بیا خودم باردارت کنم عزیز شادمهر معتاد شده بدرد نمیخوره (sm2)(sm51)
اما بنده به یک نتیجه دست یافتم : جدا از تاثیر ابی بر کسخلی شادمهر که غیر قابل انکاره ، از وقتی زن گرفت کسخل شد درست مثه من . الان هر کی منو میبینه میگه زن گرفتی کسخل شدی (sm2) کجا رفت اون غرورت احسان (sm2) شادمهرم وقتی بچش به دنیا اومد یه دوره عجیب کسخل شد بعد رفته رفته فروکش کرد الان دوباره زده بالا (sm2)
و در آخر : من امشب چجوری برم خونه ؟(sm2)(sm2)
مگه مال ما خارداره ؟ (sm74)
(sm2)
در مورد شما سرکه تاثیر نداره مثه خمیر امحا که دیگه تاثیری نداره (sm2)به گفته ی عمام جمعه مَشَد : اختلاس کن عزیزم جنایت اقتصادی کن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با هر مسکنی تازه دردم زیاد تر میشد (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید مثه بابک زنجانی چنان جنایت اقتصادی رو مرتکب بشی که دیگه جرات عرض اندام نداشته باشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه با آیه گفتن میشه کروموزم XX رو به XY تبدیل کرد (sm2)
نههههههه (sm81)دختر میخوام (sm74) دختر ، عزیزِ بابا (sm120)جنسم جور شه همش بخورمشون (sm120)
اگه بخوای دختر بشه باید گزینه undo رو بزنی (sm2)(sm30)
(sm2)
(sm2)
جهان به چیز بچه ات بنوش می خراب شو...
من بدون می خراب شدم رفت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه خدا خدا باشه صدای فریاد های این دختر رو میشنوه ! طفلک گناه داره این چه برخوردیه آخه؟ (sm74)(sm25)
من از دهان رمزِ تو چه شعرها مکیده ام
فدای خارِ بودنت...
خارِ حضور بودنت
سین بده تا سر بزنم...
به قاف قامت ات قسم! آخر گاف دادنم...
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو تو صف بایست تا نوبتت بشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با یه مشت شعر و ترانه
با تو که نمی شه جنگید....
شغل شریف و مبارک روسپی گری دارن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]