(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
چه شود گر ز رخت پرده گشایی ... (sm50)
ﺯﻧﺪﺍﻥ ﺻﺒﺮﺁﻣﻮﺯ ﺭﺍ، ﺩﺭ ﻣﯽ ﮔﺸﺎﯾﻢ ﻧﺎﮔﻬﺎﻥ..
ﭘﺮﻫﯿﺰ ﻃﺎﻗﺖ ﺳﻮﺯ ﺭﺍ، ﯾﮑﺴﺮ ﺑﻪ ﺯﻧﺪﺍﻥ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ...
(sm50)
شبانگاهان که بیتابم برای تو
خوشم با گریه کردن در هوای تو ... (sm50)
باز هم این چشم ابری با من است
خانه با فانوس اشکم روشن است ... (sm50)
رفتی و نمیشوی فراموش
میآیی و میروم من از هوش ... (sm50)
وا مگه میشه الی بیخودی برام بیاد .. :lنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شهرزاد قسمت 26 نسخه 2 گیگی ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه میشه پسر به این خوشگلیو و ملوسی الی بیخوردی شکلک بزاره (sm2)(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی در کل مراقب خودت باش ! من تعصب دارم روت (sm2)
هستی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجیبه (sm29)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا بخورش باوو ..
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند شنبه با شهرام آذر خیلی باحال بود (sm51)
لعنت به گور عمه ت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی فیس بوک به " مهدیار آقا جانی " می گم : آهنگ ها رو wav بذار ! (sm51)
می گه : به زودی یه فکری می کنم ! (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قسمت اول نمره 10 گرفته .. (sm50)
حالا چرا گفتی سلام دوستان ! مگه چند نفرن ؟! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدش بین لینک هایی که میزاری ریاد فاصله با اینتر نزن (sm70)
راستی کار ویندوزت به کجا رسید ؟ چه نصب کردی ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم شاید ادمین با جمع دافا پیام رو به خونن ! (sm2)
حالا نمی دونم این که جواب داده ادمین بوده با شخص مهدیار ! (sm50)
با فاصله حال می کنم ! با تاخیر حال می کنم ! با تاخیری حال می کنم ! (sm30)
نقل قول:
هیچی بابا ! نمی فهمم این لپ تاپ چه مرگشه ! (sm172)
دی وی دی ویندوز 10 رو می ذارم بعد ریست می کنم صفحه این جوری میشه ! (sm74)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت سرویس ! همش یا تو کار اینتر هستی یا spase (sm2)
به بین ! می گه ! به خونن! به کنن! (sm30)
من بدبخت وقتی میخوام نقل بگیرم همش باید بک اسپیس بزنم (sm2)
نقل قول:
خب چه کاریه ! همین جوری مثله من الله بختکی نقل به گیر ! (sm2)
زبان فارسی داره به سمت جدا نویسی کلمات پیش میره ! (sm132)
زنده گی درست تر از زندگی میشه ! با حال تره ! (sm118)
الان به خوای لب تاب تو بفروشی چه قدر می کنه ؟ (sm2)نقل قول:
چقدر باید به ذایی روش ؟ (sm2) یه لب تاب بالا تقریبا چقدره ؟ (sm51)
فردا کسی بیاد سریال تعریف کنه یا عکس بزاره یا نظر کارشناسانه بده همینجا چونش میزارم واسه یه روز صبر پیشه کنید(sm142)
الی مخصوصا با تو هستم عکس بزاری از 689 زاویه بهت تجاوز میکنم.
امیر این الی یا هر کسی فردا عکس گذاشت بنش کن تا سریال ببینیم
الان اینو میلاد بدبخت گذاشته بود بن میشد (sm2)
راست میگه لااقل این فصلش رو زهر مارمون نکنید مثل دفعه قبل 24 ساعت زبون به دهن بگیرید
هوی سینجول با توام (sm2)
نقل قول:
بفروشی نه ! به فروشی ! (sm2)
والا نمی دونم ! سه سال پیش بابت این لپ تاپ 1/5 میلیون پیاده شدم ! در واقع پیاده شد ! ( پدرم !!! ) (sm3)
الان فکر کنم 2/5 به بالا ردیف باشه ! (sm59)
خود سایتش عکسا و .... لو میده همه زودتر میبینن چه توقعی از بقیه دارین اخه (sm2)
بازم اینتر (sm1) (sm2)نقل قول:
نه بابا دیگه 2 تومن خوبه ها ؟! (sm120)
حالا سایتش می تونیم جلو خودمون رو بگیریم جلو سینجول رو چجوری بگیریم (sm2)
خیلی خوب بود یه لب تاب میگرفتم حیف که پول ندارم (sm81) یه گوشی هم میگرفتم (sm81)
سیستم پی سی رو هم ارتقا میدادم (sm81)دهنتو گاییدم سینجول (sm2)
نقل قول:
نه عجقم ! (sm127)
می خوام برم مک اپل به گیرم با گوشیم ست بشه ! (sm128)
وای عجقم ! (sm127)
الان فهمیدی ما مرفح بی دردیم یا بیش تر توضیح بدم !؟ (sm102)
(sm2)
خدا کنه آرین دراما هم زیرنویس کنه امسال ، از همه بهتره بنظرم (sm132)
اگر همه کارها بر وفق مراد نه بر وفق اصغر پیش بره تا 2 ماه دیگه یه Z5 می خرم انشاااااالله گوش سینجول کر (sm2)
مرفع بی درد .... (sm2)یعنی اگه 2 تومن بدی به ایسوس چیز خوبی گیرت میفته یا نه ؟ یا اینکه میخوای اپل بگیری گرون تره (sm70)نقل قول:
نقل قول:
والا من خیلی سر در نمیارم ! (sm171)
ولی تا اون جایی که می دونم اپل هیچ " پخی " نداره ! (sm3)
فقط پول مارک می گیره ! (sm25)
ایسوس یا لنوو یا سونی لپ تاپ های غولی داره از نظر سخت افزاری ! (sm50)
به شدت موافقم (sm50)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا ! الان من سه ماه رفتم آیفون گرفتم دیدم چه کلاهی سرم رفته ! (sm74)