اهنگ عوض نمیشی قابل تحمل تر از اهنگ بارون دلم خواست هستش
نمایش نسخه قابل چاپ
اهنگ عوض نمیشی قابل تحمل تر از اهنگ بارون دلم خواست هستش
بگو بین بد و بدتر چه حق انتخابی هست .....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظر من حق انتخابی نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر انقد از همه لحاظ گند زده که دیگه حتی شنیدن آهنگای قدیمیشم مث قبل حال نمیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخرین شیرین کاریش اون پست چند روز پیشش بود که پرنده گذاشته روی شونه ش و واسش بشکن میزنه
کاری که یه بچه ی 5 ساله واسه انجامش ذوق داره
کلا رد داده انگار همین روزاست که با تتلو فیت بده
من بیشتر یاد این حرف میوفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که دنیا میچرخه
و الان دیگه اون محبوبیت قبل نداره
بابا بیخیال شید چه گیری دادید بهش(sm120) چرا انقدر حرص میخورید براش!!
منم دوس دارم عوض نمیشی رو (sm6)نقل قول:
داداش این حرفت کاملا غیر منطقیه. آخه چه اشکالی داره واسه خندوندن دخترش واسه آواز پرنده بشکن بزنه؟؟؟ دیگه بعضی ایراداتون بنی اسرائیلی شدهنقل قول:
من دلم بارونو خواست بارون دلم خواست چند قدم با تو توی خیابون دلم خواست(sm50)
من پست کردن این حرکت رو گفتم و گرنه میتونه برای خوشحال شدن بچه ش هر کاری بکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیادم مهم نیس ... این حرکتشم بذاری کنار داغون تر از این حرفاست اوضاعش چه به لحاظ کاری چه شخصیتی