شرت رو دادم رفت(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شرت رو دادم رفت(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ندیده هم گریه میکنم ... اون از رفیقت که 6 تا 6 تا میبره اینم از تونقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بقیه رو پاک کردی ؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بقیه نداره همش همینه (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایرانسلی ... همراه اولی ... هیچی ؟؟؟؟؟نقل قول:
Nothing (sm81)نقل قول:
یه خط دیگه بگیر ، گاهی از اون به این اس ام اس بذه و قربون صدقه خودت برو ... اینطوری بمونی افسرده میشی میمیرینقل قول:
(sm209)نقل قول:
فاز خوبیِ حافظ و سعدی اینا هم اولش از همین فاز برداشته بودن ایضاً نیما یوشیجنقل قول:
خبر نداری از اولش مال حسین بود (sm2) خدا بیامرز (sm74)نقل قول:
خب تو اندازه من مرد نشدی هنوز (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابونم رسول از اون داروخونه چی میگیره واست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرررره جون خودت مهمون از شهر دور بیاد شب نمونه (sm2) یکم روی بهونه آوردنت کار کن (sm70)
شرت دادی بهش بدون کارت طلایی؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی 4 روز دیگه میافتم به چیز شر گفتن ؟؟؟نقل قول:
حسین الان بخش بیماران خیلی خاص تیمارستان بستریه ... فقط داد میکشه
کارت و برا تو نگه داشته(sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمالش هستنقل قول:
میدونی که کدوم حسین رو میگم؟
من تو کار شرت دست2 نیستم کارت طلاییشم بده به خودش از گارانتیش استفاده کنه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] سلام دکتر مهندس دخانیات بابا اسی صب بخیر حال و احوال؟ (sm146)(sm2)
میگم امروز تعطیلیم دیگه نه؟ (sm120)
نع کدوم حسین ؟؟؟نقل قول:
تو اینستا تتلو کامنت زدم ذرت پرت نکن
یکی از طرفداراش جواب داده تو ذرت دست عمو میبینی که بش میگی ذرت پرت نکن،مگه کوری نمیبینی هیچی دستش نیس(sm25)
در قطب که شش ماه شب است،
میدانم که زیر سر موهای توست
(sm50)
به مامانم میگم چرا تو خونه همش دمپایی پات میکنی ؟میگه: یه کابوی هیچوقت از اسلحه اش دور نمیمونه…منم قانع شدم ، چون مسلح بود!!!
رتبه کنکورم اومده…
ازآموزشگاه کنکورم زنگ زدن میگن
۴میلیون بهت میدیم نگو میومدی کلاسای ما(sm2)
ho33e!n خدا بیامرز (sm81)نقل قول:
بعد از برگشتن رونی کولمن به آمریکا مشاهده شده رونی زیر لب یه چیزی زمزمه میکنه بعد از لب خوانی.... فهمیدن میگه:
....
..یاد امام و شهدا دلو می بره کرب و بلا(sm2)
دختره دست و پاش اینقد مو داره که بجای شامپوی بدن باید از شامپوی فرش استفاده کنه...
بعد پست گذاشته:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
اینجا جاییست که مرا برای تنم میخواهند نه احساسم...!!!
روزی مردی رو به حکیمی کرد و گفت: ای حکیم! چرا همسرم یک گل رز را که یک روز زنده است و روز دیگر می میرد این قدر دوست دارد؟ ولی مرا که هر روز برایش می میرم و زنده می شوم دوست ندارد؟
حکیم لبخندی زد و گفت: خیلی قشنگ بود، با وایبر برام بفرستش
فامیلمون از خارج واسم ی شورت سوغاتی اورده قیمت روش زده ۶۰ دلار !!!
الان موندم واسه عید رو کت شلوارم بپوشمش یا زیرش؟؟!(sm2)(sm2)
اینقدر حال میده بری مهمونی،دخترشون برات شربت بیارهآروم بگی : خودتون درست کردین؟؟اونم باعشوه بگه : بله نوش جانتونبگی : پس نمی خورم ، مرسی
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وای من یه بار ناخواسته این کار رو کردم!
طرف چی گفت؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه پیراهن تازه خریدم
با کلی ذوق و شوق
به بابام نشون دادم، میگم قشنگه بابام میگه مبارکه، عین روبالشیای خدابیامرز
مادربزرگمه
چشاش گرد شده بود!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونست چی بگه!
فقط اینو گفت : چرا؟؟؟ تعارف میکنی؟ خونه ی خودته!
خدا به داد عمت برسه چقدر فحش خورده و البته خودت(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادتونه تابستونا توراه مدرسه یخمک میگرفتیم
با زانو از وسط نصفش میکردیم ؟!
چرا الکی میگید آره ؟؟
آخه تابستون مگه مدرسه باز بود؟!
همسایمون نذری آورده بود
اومدم تشکر کنم گفتم خداروشکر !
بیچاره فکر کرد ما داشتیم از گشنگی میمردیم
دوتا بهم داد
امروز یه لیوان شکستم
در عین ناباوری مامانم گفت :
عیبی نداره حتما حواست نبوده !
رفتم تحقیق کردم فهمیدم این لیوان رو عمه قبلا هدیه آورده بود(sm209)
میگن دختره رفته آرایشگاه پسرونه
آرایشگر گفته ببخشید اینجا آرایشگاه پسرونست
دختره گفته خب منم اومدم موهامو پسرونه بزنم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به موتون قسم جلو چشمای خودم ،
آرایشگر سوار ماشین ریش تراش شد رفت . . .
ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺘﻢ ﺑﺮﻡ ﺳﺮﺑﺎﺯﯼ ﺗﻮ ﺩﻓﺘﺮﭼﻪ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺑﻮﺩﻡ ﺭﻧﮓ ﻣﻮ ﺧﺮﻣﺎﯾﯽ !
ﯾﺎﺭﻭ ﺩﯾﺪ ﮔﻔﺖ ﺗﻮ ﮐﻪ ﻣﻮﻫﺎﺕ ﻣﺸﮑﯿﻪ !
ﮔﻔﺘﻢ ﺁﺭﻩ ﺩﯾﮕﻪ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺧﺮﻣﺎ ﻣﺸﮑﯿﺎ
ﺩﻭ ﻣﺎﻩ ﺍﺿﺎفه خدمت خوردم ﻫﻤﻮﻥ ﺍﻭﻝ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز سر جلسه امتحان بالای ورقه
به جای نام و نام خانوادگی
یوزر پسورد اینستاگراممو نوشتم
حواس نمیذارین که(sm70)
کاش منوی کافه ها عکس هم داشتن که بدونیم چی سفارش می دیم
دیروز رفتم کافی شاپ یه lesdijelkosdv سفارش دادم؛
همون آب خوردن خودمون بود یه زیتون انداخته بودن ته لیوانش[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]